11 Mayıs 2011 Çarşamba

.. AK Parti Antalya milletvekili adayları Gökçen Enç ve Osman Akman


Ustalık Dönemi İçin Oy İstediler
Seçim çalışmaları kapsamında Kepez ve Muratpaşa'da çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Antalya milletvekili adayları Gökçen Enç ve Osman Akman, AK Parti'nin icraatlarını anlattı.Seçim çalışmaları kapsamında Kepez ve Muratpaşa'da çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Antalya milletvekili adayları Gökçen Enç ve Osman Akman, AK Parti'nin icraatlarını anlattı.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya milletvekili adayları Gökçen Enç ve Osman Akman, Seçim Koordinasyon Merkezi'nin programı çerçevesinde Kepez ve Muratpaşa'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Esnafla sohbet eden, AK Parti'nin hizmetleri anlatan adaylar, istikrarın sürmesi ve AK Parti'nin 12 Haziran seçimlerinde yeniden iktidar olması gerektiğini söyleyerek vatandaşlardan destek istedi.

Kepezli vatandaşlarla yakından ilgilenen, dert ve sıkıntılarını soran Enç, AK Parti'nin 8,5 yılda laf değil, icraat yaptığını, 12 Haziran seçimleriyle birlikte ustalık döneminin başlayacağını belirtti. Cumhuriyet'in 100. yılında Türkiye'yi her alanda şahlandırmak istediklerini belirten Enç, bir vatandaş "Artık memleketime çok kısa sürede, çok ucuz bir şekilde uçakla gidiyorum" demesi üzerine şunları söyledi:

"2002 yılında sadece THY ile iki merkezden 25 noktaya uçuş yaparken bugün 46 merkezden 130 noktaya doğrudan uçuş yapılır hale getirdik. Sadece belirli bir gelir grubunun binebildiği uçağı, halkın taşıtı haline getirdik. 10 milyon vatandaşımızın ilk defa uçağa binmesini sağladık. Dünyada yolcu sayısını en fazla artıran 4. ülke biziz. 2009 yılında dünyada havacılık sektörü küçülürken, Türkiye büyümeye devam etti ve 86 milyon yolcuya ulaştı. 2011'de 102 milyon yolcu sayısını aştık. THY'yi Avrupa'nın 4. Büyük havayolu şirketi haline getirdik. Atıl havaalanlarında uçuşlar başlatarak aktif hale getirdik. 2003 yılında 36 havaalanının sadece 25'i aktifken, bugün 46 havaalanından uçuş yapılıyor."

TÜRKİYE'Yİ BÖLÜNMÜŞ YOLLARLA KUŞATTIK

Çaybaşı Mahalle Muhtarlığı'na ziyarette bulunan AK Parti Antalya milletvekili adayı Osman Akman daha sonra Muratpaşa esnafıyla bir araya geldi. Esnaf gezisi sırasında bir otobüs firmasını ziyaret eden Akman, Türkiye'yi baştanbaşa bölünmüş yollarla kuşattıklarını söyledi. Akman, "Cumhuriyet'in ilanından 2002 yılına kadar toplam 6 bin kilometre bölünmüş yol yapılmışken, 2002 yılından 2011'e kadar 13 bin 500 kilometre yeni bölünmüş yol yaptık. 80 yılda yapılan yolun 2,5 kat fazlasını 8,5 yılda yaptık. 2002 yılına kadar sadece 6 il bölünmüş yolla birbirine bağlıyken, AK Parti iktidarıyla birlikte 74 il bölünmüş yollarla birbirine bağlandı. Hedefimiz 2012 sonunda toplam 22 bin 500 kilometre bölünmüş yola ulaşmak. Yeni yaptığımız bölünmüş yollar sayesinde yıllık seyahat süresinde 155 milyon saat kısalma gerçekleştirdik. 658 milyon litre yakıt tasarrufu sağladık. Bu sayede, ekonomimizin yılda 7 milyar TL tasarruf etmesini sağladık" dedi.
http://www.nevsehirmedya.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder