17 Mayıs 2011 Salı

..Antalyalı’nın Türel özlemi


Parti Milletvekili Adayı Menderes Türel’in, Döşemealtı ilçesi Yeniköy mahallesindeki seçim ofisi açılışı büyük bir coşkuyla yapıldı. Türel’e büyük ilgi gösteren vatandaşlar, “Başkanım seni ve hizmetlerini özledik” dedi.
Hizmetlerini anlattı
AK Parti Antalya Milletvekili adayı ve Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’e, seçim gezileri sırasında ilgi gün geçtikçe artıyor. Seçim ofisinde vatandaşların dertlerini dinleyen Türel, Döşemealtı ilçesinde, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, AK Parti ilçe Başkanı Yusuf Mayıslar ve AK Parti Döşemealtı ilçe koordinatörü Cemal Öner’in de katılımıyla seçim ofisinin açılışını yaptı.Yeniköy mahallesindeki seçim bürosunun açılışında konuşan Türel, Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Döşemealtı’na yaptığı hizmetleri anlattı.

Antalya 2 yıldır hizmet alamıyor
Döşemealtı’nda yapmayı planladıkları hipodrom ve golf alanı projelerinin de gerçekleşmediğini anlatan Türel, CHP’nin yalan vaatlerine değindi. Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kaybettiğine üzülmediğini, ancak 2 yıldır Antalya’nın hizmet alamadığına üzüldüğünü ifade eden Türel, “Hepinizi bugünden tebrik ediyorum. Neden tebrik ediyorum biliyor musunuz? Çünkü 12 Haziranda sizlere bir müjdem var. Nedir biliyor musunuz? Eğer ben Ankara’ya gidersem hepiniz milletvekili oluyorsunuz. Ben değil, sizler Antalya’nın vekili olacaksınız. Bunu böyle bilin” dedi. Türel, Seçim ofisinin açılışına katılan yüzlerce Döşemealtılıya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihi Antalya mitingine gösterdikler ilgi ve katılımdan dolayı teşekkür etti.
http://akdenizmanset.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder