1 Kasım 2014 Cumartesi

Sultanlar Alaşehire gitti

Türkiye Kadınlar Voleybol  3’üncü Lig de ilk maçını Manisa Alaşehir ile yapacak olan Kepez Belediyespor Kadınlar Voleybol Takımı deplasmanda mücadele edecek. Dün yola çıkan Kepez’in Sultanları 2 Kasım 2014 Pazar Günü Alaşehir’den galip dönmek  için oynayacak.Türkiye Kadınlar Voleybol  3’üncü Lig de ilk maçını Manisa Alaşehir ile yapacak olan Kepez Belediyespor Kadınlar Voleybol Takımı deplamanda mücadele edecek. Dün yola çıkan Kepez’in Sultanları 2 Kasım 2014 Pazar Günü Alaşehir’den galip gelmek için oynayacak.

Bir önceki gün Antalya’da son antrenmanlarını yapan Sultanlar, maç öncesi Alaşehir’de deidman yaparak sıkı bir şekilde maça çıkacak. Kepez Turgut Özal Kapalı Spor Salonu’nda yaptıkları antrenmanda düz koşu, açma ve germe hareketleri ile ısınan oyuncular,  defans ve savunma bölgelerine  sıkı yoğunlaşan bir antrenman sürdürdüler.


Sultanların antrenörü Çetin Taş ise ligin ilk maçına iyi hazırlandıkların ifade etti. Taş, “Salon idmanlarımız ile oyuncularımız iyi çalıştılar inşallah bunun semeresini görerek 2’inci lige çıkacağız. Bunu da ilk maça iyi başlayıp son maça kadar bu şekilde gitmek istiyoruz” diye konuştu.

Kepez Belediyespor Türkiye Kadınlar Voleybol  3’üncü Lig’ine yükselen ve hedeflerinin bu yıl 2’inci lig olduğunu belirten Taş, “Ligdeki takımların durumunu şimdilik söylemek biraz erken olur. Diğer takımlar ile aramızdaki farkı oynadıkça göreceğiz. Ama biz hedef koyduk bu hedefle de lig de ilk üçe girip 2’inci ligi çıkmak istiyoruz. Buna da başarmak istiyoruz. Ligin ilk maçını inşallah alıp iyi bir seri ile başlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de Kepez’in sultanların ligin ilk maçında başarılar dileyerek sporcuların yanlarında olduklarını belirtti. Bunun nedenini de Başkan Tütüncü şu sözleri ile ifade etti; “Sporun merkezi olma yolunda ilerliyoruz. İnşallah sporun merkezi Kepez olacak”




HABER / NesLihan BAT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder