29 Ağustos 2014 Cuma

Dr. Işıkhan'dan Zafer bayramı mesajı

Antalya Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı  Dr.Abdullah Işıkhan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile mesaj yayınladı.
Dr.Işıkhan yayımladığı mesajda, “Türkiye tarihinin dönüm noktalarından biri olan 30 ağustos, bir milletin tekrar ayağa kalktığı ve dirildiği bir tarihtir. Bir bütünlük içinde, Milli Mücadele ruhuyla aynı ülkü etrafında toplanılması ile bu büyük zafer atalarımızdan bize hediye edilmiştir. İnançla ve kararla, tereddüt etmeden, yılmadan büyük zorluklar içinde kendi küllerinden yeniden dirilen milletimiz, 30 ağustosta “ya özgürlük ya da ölüm” diyebilme cesaretini göstermiş ve  işgal kuvvetlerine bu manevi güçle diz çöktürmüştür.


Gazi Mustafa Kemal’in liderliğinde yapılan İstiklal mücadelesi bu büyük zaferle nihayete ermiş, vatanın her karış toprağı işgalcilerden kurtarılmıştır. Kardeşliğin en güzel örneği olarak, İslam dairesi içinde düşmana karşı mücadele eden milletimiz Dumlupınar’da büyük bir destan yazmış ve emanet olarak bizlere bu güzel vatanı bırakmışlardır. Necip milletimiz bugün de birlikteliğimizi bozmak isteyenlere karşı  omuz omuza durarak, yeni destanlar yazma gücüne ve kararlılığına sahiptir. Türkiye Cumhuriyeti bugün bölgesinde küresel bir güç olarak artık gündemi belirleyen ve gündem oluşturan, takip edilen bir ülke haline gelmiştir. Bu gücü zayıf düşürme, kalkınmayı engelleme amacıyla, ülkemizde geçmişte yapıldığı gibi, bugün de delalet ve hıyanet içinde olan bazı çevreler adeta bir seferberlik görüntüsü içindedirler.


Bu büyük millet geçmişte nasıl bu tezgahları bozduysa, bugün de aynı şekilde güçlü AK Parti iktidarı ile bu oyunları bozacak ve bizlere şehit ve gazilerimizden hediye olan bu vatana borcunu ödeyecektir.


30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu vatan için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi,  bu yolda  kanı dökülmüş ve gazi olmuş  tüm vatan evlatlarını rahmet ve minnetle anıyor, Silahlı Kuvvetlerimizin şahsında tüm vatandaşlarımızın Zafer Bayramını tebrik ediyorum.”dedi.
HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder