21 Ağustos 2014 Perşembe

Başkan KÖSE '' Türkiye olarak tarih yazdık ''

AK Parti Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti Antalya İl Başkanı İl Başkanı Av. Mustafa Köse, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin ilçe teşkilatındaki toplantının ardından Hocalı, Taşkesiği, Ulukapı Sülek,Uzunkale ve Yarpuz yaylalarında vatandaşlarla biraya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, gerek yerelde gerekse genelde değişim ve gelişim yaşandığını belirtirken başta Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz olmak üzere kadın kollarına ve gençlik kollarına teşekkür etti. Başkan Mustafa Köse, “AK Parti bir hizmet partisi olduğu için vatandaşlarımız bugüne kadar bizlere destek vermiştir. Bakınız geçmişte köylere Özel İdare hizmet götürüyordu. Antalya’nın genelindeki köylerin hizmeti için ayrılan bütçe sadece 10 milyon lira idi. Yeni büyükşehir yasası ile birlikte ise köylere sadece asfalt için ayrılan bütçe 100 milyon lira. Bakınız 1800 metre rakımlı Sülek yaylasının yollarını şu anda Antalya Büyükşehir Belediyesi yapmaktadır. Siz yeter ki hizmet etmek isteyin. O zaman mesafeler kısalır. Yerel seçimlerden önce Büyükşehir Belediyesi dağın başındaki köye nasıl hizmet edecek diye soruyorlardı. İşte en güzel örneğini bugün burada görüyoruz. Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e de çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE OLARAK TARİH YAZDIK
Yaylalardaki vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti heyeti kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun kalırken İl Başkanı Mustafa Köse, “Önemli olan milletin gönlünde taht kurabilmektir. Recep Tayyip Erdoğan da milletimizin teveccühünü 9. Kez almış ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı olmuştur. Halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı olması bakımından da 10 Ağustos’taki seçimler önemliydi. Türkiye olarak tarih yazdık. Önümüzde ilk olarak 2023 hedefi ardından da 2053 ve 2071 hedefleri var. Bizler de Manavgat teşkilatı olarak bu hedeflere emin adımlarla milletimizle birlikte yürüyeceğiz” dedi.

ÇOCUKLARDAN BÜYÜK İLGİ
Çocukların büyük ilgisi ile karşılayan AK Parti heyeti sadece seçim zamanı değil seçimlerden sonra da halkla kucaklaşmaya devam ettiğini belirtirken AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı yolunda verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 10 Ağustos günü halkımız milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak görmek ve Türkiye’nin ilerlemesinin sürmesi gerektiğini sandıkta dile getirmiştir. Ülkemiz AK Parti ile ekonomik değişimin en basit örneği artık IMF’den borç alan değil borç veren ülke konumuna gelmiş olmamızdır” ifadelerini kullandı.

ENÇ: MİLLET ÇATIYI BAŞLARINA ÇÖKERTTİ

Antalya’nın tek kadın milletvekili olan AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ise şöyle konuştu; “Milletimiz bizlere destek verdiği sürece ülkemizin büyümesi ve gelişmesi devam edecektir. Muhtar bile olamaz denilen Recep Tayyip Erdoğan bugün halkımızın da isteği ve onayıyla Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Birbirleri zıt olmalarına karşın AK Parti karşısında birleşerek çatı kuranların çatılarını millet başlarına yıkmıştır.”
HABER / Neslihan BAT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder