1 Ağustos 2014 Cuma

Büyükşehir Belediyesi çalışıyor köyler sıcak asfaltla buluşuyor

Büyük şehirİlk sıcak asfalt Güzle Köyü’ne Büyükşehir Belediyesi sınırlarının bütün ili kapsamasıyla Antalya’nın en ücra köşelerine kadar hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi, köylerini de ilk kez sıcak asfalt ile buluşturuyor.
Büyükşehir ekipleri, Korkuteli’nin Güzle Köyü’ne ilk sıcak asfaltı döktü. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini 640 kilometrelik sahil bandının yanı sıra, Toros dağlarındaki köylerle de buluşturuyor. “Şehirde ne hizmet varsa köylerde de aynı hizmet olacak” diyen Başkan Menderes Türel’in talimatıyla harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, köy yollarına da ilk kez sıcak asfalt hizmeti veriyor. Büyükşehir ekipleri, Korkuteli’nin Güzle Köyü’ne 2 bin 600 ton sıcak asfalt döktü. Yolları ilk kez sıcak asfaltla kaplanan Güzle Köyü sakinleri, en kaliteli asfaltla kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.
MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Güzle Köyü Muhtarı Veli Karakaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ederken, “Antalya’nın en şanslı muhtarlarından biriyim. Büyükşehir, ilk sıcak asfaltı bizim köyümüze döktü. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ise artık sıcak asfalt çalışmasını köylerde de
başlattıklarını belirterek, “5 yıl içerisinde Antalya’nın bütün köylerinde asfalt çalışması yapacağız. Antalya’nın sınırları çok geniş. Batı’da ve Doğu’da asfalt plenti kurucağız ve hizmetler daha kolay ulaşacak” diye konuştu.

HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder