11 Ağustos 2014 Pazartesi

Başkan Türel, oyunu kullandı

Başkan Türel, oyunu kullandı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eşi Ebru Türel ile birlikte oyunu
Yeşilbayır İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde kullandı. 1005 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Türel, daha sonra seçimle ilgili bir değerlendirmede bulundu. Seçimlerin bir demokrasi bayramı olduğunu söyleyen Başkan Menderes Türel, “Bütün vatandaşlarımızla, sandık başına giden herkesle tarihe geçiyoruz.
Çünkü Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ilk kez oy kullanan seçmenler olarak tarihe geçiyoruz. Tabiî ki bu çok büyük bir şeref. Elbetteki seçimlerin kazasız, belasız tamamlanmasını temenni ediyorum. Bu seçimlerin sonunda ülkemizin en iyi şekilde 2023’te Cumhuriyetimizin 100’ncü yılana doğru emin adımlarla ilerlemesini sağlayacak hayırlı bir kararında sandıktan çıkmasını gönülden diliyorum. Demokrasimizin kıymetini iyi bilmeliyiz.

Yakın çevremize baktığımızda bunun kıymetini çok daha iyi anlamamız gerektiğini ifade ediyorum. Bu seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Türel daha sonra oy kullandığı okuldaki tüm sandıklara giderek, sandık görevlilerini selamladı.
HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder