4 Ocak 2012 Çarşamba

Türel’den stat müjdesi: Temeli atıyoruz

Antalya Milletvekili Menderes Türel, Antalya Stadyumu’nun temelinin 2012’de atılacağına ilişkin bir müjde verdi.
Antalya Milletvekili Menderes Türel, Antalya Stadyumu’nun temelinin 2012’de atılacağına ilişkin bir müjde verdi. Türel, “Bunu bana bizzat Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç müjdeledi’’ dedi.

Bakan Suat Kılıç söz verdi
Antalya’nın 30 bin kişilik stadyuma kavuşması için iki üç senelik bir zaman dilimine ihtiyaç duyulduğunu bildiren Türel, stadyumun yanı sıra başka tesislerin de olabileceğini kaydetti. Türel, “30 ya da 32 bin kişilik stadyumun, 2012 senesinde inşallah temeli atılacak. Bakan Suat Kılıç, bu sene stadyumun temelinin kendi bakanlığı döneminde atılacağını, Antalyalılara benim vasıtamla müjdeledi. Tabi böyle bir stadyumun yapılması en az iki sene sürer” açıklamasını yaptı.

Tecrübelerden faydalanalım
Türel, Antalya’nın yeni stadına kavuşması için geçmişte olduğu gibi problemlerle karşı karşıya gelinmemesi dileğinde bulundu. Türel, “Antalyalılar, geçmişte yaşadığı acı tecrübelerden kısmen de olsa faydalanmalı” dedi. Türel Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın’ın 100.Yıl Projesi’nin iptali ve yüklenici firmanın sözleşmesinin feshi ile ilgili yargı kararına göre ödenecek bedel hususunda kendisine sitemde bulunacağı söylentilerine de değindi.

Fesheden bedelini ödesin
Menderes Türel, “Sayın Akaydın’ın projenin iptali sonrasında Büyükşehir Belediyesi’nin bir bedel ödemesi ile ilgili bir açıklaması vardı. Hem sözleşmeyi kendisi feshediyor, hem sitemde bulunuyor. Sözleşmeyi bir hiç uğruna ben feshetmedim. Şimdi devlet sizin paranızla bütün bu yapılanlara karşılık bir bedel ödeyecek. Bir taraftan ekonomik yük alıyorsun, bir taraftan en önemlisi bence memleketi bir tesisten mahrum bırakıyorsun” diye konuştu
Kaynak / www.akdenizmanset.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder