26 Ocak 2012 Perşembe

Antalya Ak Parti İl Kadın Kolları kongreye hazırlanıyor...

Kongre hazırlıklarının sürdüğünü belirten AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Av. Nezihe Yoldan Tezcan,Kadınlarımızı ve tüm Antalyalı hemşehrilerimizi 4 Şubat günü gerçekleştireceğimiz kongremizde coşkumuzu paylaşmaya davet ediyorum dedi.

Kadın kollarında kongre takviminin Ekim ayında belde ve ilçe kongreleriyle başladığını ifade eden Tezcan, “Öncelikle beldelerde ve ilçelerimizde coşkulu bir şekilde kongrelerimizi tamamladık. Her kongremiz bir şölen havasında gerçekleşti. Birlik ve beraberlik içinde tamamladığımız kongrelerimizden daha da güçlenerek çıktık. İnşallah birlik beraberliğimiz ve başarımızı, genel merkez kongresi ve seçimlere taşıyacağız” diye konuştu.

AK Parti’nin başarısında kadın kolları teşkilatlarının başarılı çalışmalarının önemli rolü olduğunu belirten İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “Gençlik kollarımızın kongrelerini tamamladık. Ana kademe ilçe kongrelerimiz devam ediyor. Kadın kollarının ise, ilçe kongrelerini tamamladık, önümüzdeki günlerde de İl kongresini yapacağız. Fedakarca çalışan kadınlarımızın, partimizi yeni başarılara taşıyacağına inanıyorum. Tüm Antalyalı hemşehrilerimizi kadın kollarımızın kongresine davet ediyorum” dedi.
Kaynak/ajans1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder