23 Ocak 2012 Pazartesi

Gökçen Enç'ten İHA'ya ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç AK Parti Antalya milletvekilleri olarak Antalya konusunda hep tek yürek olduklarını ve kente hizmet noktasında hiç bir konuda görüş ayrılığına düşmediklerini söyledi.
Beraberinde İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan ve Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir ile birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) Antalya Bölge Müdürü Cafer Eser'i ziyaret eden Gökçen Enç, AK Partinin iç çekişmelerden uzak hizmet odaklı kurumsal bir anlayışa sahip olduğunu belirterek, “Konu Antalya olduğunda siyaseti bir kenara bırakıyoruz. İl Başkanımız dahil, Antalya'nın hizmetten gereken payı fazlasıyla alması için elimizden geleni yapıyoruz. Haftanın üç günü Ankara'da olursak dört günün Antalya ve ilçelerinde geçiriyoruz. Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte bir program yapıp onu uyguluyoruz” dedi. Antalya için hedeflerinin önümüzdeki yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesini yeniden almak olduğunun altını çizen Enç, “Bunun için seçimleri kaybettiğimiz sabahtan itibaren çalışmaya başladık, yeni seçimlere kadar da durmadan çalışacağız” diye konuştu.
İhlas Haber Ajansı'nın çalışmalarını da yakından takip ettiklerini altını çizen Gökçen Enç, “Kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin dört bir yanından hızlı ve doğru haberleriyle gündem değiştiren, kullandığı teknolojik altyapısıyla olayları izleyiciyle çok daha çabuk buluşturan İHA, farkını her zaman ortaya koymaktadır” dedi.
İHA Antalya Bölge Müdürü Cafer Eser ise, Afyon-Isparta-Burdur-Denizli illerinin de bağlı bulunduğu Antalya Bölge Müdürlüğü'nün Antalya'da konuşlanan tek sabit canlı yayın aracıyla haber refleksini daha da artırdığını ve özellikle sıcak gelişmelerde olay yerinden yaptığı canlı yayınlarla farkını ortaya koyduğunu ifade etti. Eser, ajansın görüntülü haberin yanı sıra Antalya'daki yerel medyanın yüzde 80'ine de haber desteği hizmeti verdiğini sözlerine ekledi.
Kaynak/www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder