12 Ocak 2012 Perşembe

Muratpaşa kesinlikle AK Parti’li olacak!...

İl Başkanı Mustafa Köse, yerel seçimler için iddialı konuştu:

Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, yerel seçimlerde bugün CHP’de olan Muratpaşa ilçesi için iddialı konuşarak, “Öyle bir çalışma yapacağız ki o koltukta AK Parti’li başkan oturacak” dedi.

Yerel seçimlerde iddialıyız!

Geçtiğimiz ay yapılan Ak Parti Kongresi’nde seçilen Muratpaşa İlçe yönetimini gazetecilerle tanışma toplantısına katılan İl Başkanı Mustafa Köse, ilginç ve bir o kadar da ses getirecek açıklamalar yaptı. Köse, muratpaşa yönetimi ve partililerine sonuna kadar güvendiklerini belirtirken, bugün CHP’de olan belediye başkanlığının ilk yerel seçimlerde kesinlikle Ak Parti’ye geçeceğini ve bunun için çok çalışacaklarını söyledi.



Komünist ülkeye örnek olacaklar

Bugün Ankara’ya gideceğini ve oradan da 6 il başkanıyla beraber Çin Komünist Partisi’nin daveti üzerine Ak Parti’yi anlatmak üzere bu ülkeye uçacağını belirten İl Başkanı Köse, “Yeryüzünde her ülke Türkiye’yi, özellikle iktidarı yöneten Ak Parti’yi merak ediyor. Bizlerde gidip anlatacağız” dedi. Köse, Beldibi’nin Konyaaltı’ndan alınıp Kemer’e bağlanmak istemesiyle ilgili polemiğe, “O bölge ne isterse o olur” sözünü tamamladı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder