28 Aralık 2012 Cuma

VATANDAŞIMIZIN HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ


Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi eski Başkanı,  AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Çavuşoğlu, muhalefetin çarpıtarak, vatandaşları yanıltmaya çalıştığı 19 mahalle ve bir köyün Kentsel Dönüşüm Alanı olarak TOKİ’ye devredildiği iddialarına ise “Böyle bir şey olmayacak. Vatandaşımızın isteği dışında bir şey yapılması mümkün değil” dedi.

Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse ve beraberindekiler ilk olarak Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Fabrikalar Mahalle Muhtarı Feyzullah Büyükkeleş’i ziyaret etti. Burada vatandaşların temsilcisi olan muhtarların sıkıntıları ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Çavuşoğlu, “TOKİ tarafından,  Kepez'deki bazı mahallelerin kentsel dönüşüm bölgesi ilan edildiği yönünde bir takım iddialar muhalefet tarafından gündeme getirildi. Ancak, bölge halkının endişelenmesine gerek yok.  Ankara’da, TOKİ başkanı ile görüşmemizde Kepez’de 19 mahalle ve bir köy hakkında alınan kentsel dönüşüm kararı olmadığı ortaya çıktı. Bu bölge de herhangi bir kentsel dönüşüm uygulanması söz konusu değil vatandaşlarımızın içi rahat olsun” dedi.
“Ortak hareketle güzel sonuçlar alacağız”
Milletvekili Çavuşoğlu, İl Başkanı Köse ve partililer daha sonra Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok’u ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Esnaf temsilcileriyle bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren Milletvekili Çavuşoğlu, “Esnaf Odalar Birliği’ne kayıtlı üye sayısının 81 bine ulaşması, Antalya’nın zengin bir kent olduğunun sonucudur.  81 bin esnafın büyük bir güç oluşturmasıyla beraber pek çok sıkıntılar da ortaya çıkmaktadır. Esnafın içinde bulunduğu sıkıntıları biliyor ve çözümü için yakından ilgileniyoruz. AESOB'nin çok güçlü bir kurum olduğunu hepimiz biliyoruz. Odanın sorunlarının çözümü konusunda ortak hareket edildiği takdirde güzel sonuçlar alınacağına inanıyorum” diye konuştu.
Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun, Kepez ilçe programına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de, katılarak “Evde Sağlık” projesiyle devam eden sağlık ekibi ile birlikte Varsak Altıayak Mahallesinde, evde bakıma muhtaç yaşlı hasta ziyaretleri gerçekleştirdiler. Cumartesi Halk Pazarı alanında esnafları ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet eden partililer, Özgür Taksi Durağı’nı daha sonra Ulus Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret etti...HABER EKSPER / Mehmet BULUT





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder