20 Aralık 2012 Perşembe

MHP Antalya Demre halkıyla kucaklaştı


Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Teşkilatı, ilçe istişare toplantılarının üçüncüsünü Demre’de gerçekleştirdi. Elmalı İlçesi’nde seçim startını veren MHP İl Teşkilatı Demre’ye de adeta çıkarma yaptı.
Demre İlçesi’nde gerçekleşen istişare toplantısına MHP İl Başkanı Osman Çetin, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Süleyman Kılınç, İl Sekreteri Arif Sarıdaş, Yan Kuruluşlardan Sorumlu İl Başkanı Yardımcısı Osman Üstünmet, Muhasip Mustafa Güzel, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil İbrahim Göral, Ali Bucak, Ahmet Yaşar, Reşat Yılmaz, Ramazan Bozkurt, Şerafettin Ülker, Erdoğan Karakuş, Hasan Arslan, Ali Rıza Erkek, Halil İbrahim Göral, Cemal Gencer, Reşit Keskin, Hüseyin Yörük, Şerafettin Başkan, Ramazan Bozkurt,  Erdoğan Karakuş, Mehmet Saraçoğlu ve Demre İlçe Başkanı Alim Atabey katıldı.
MYK üyesi Hüseyin Yıldız MHP’li belediyelerin örnek belediyecilik çalışması sergilediğini ifade ederek, Demre Belediyesi’nin bu başarılı çalışmalara ihtiyacı olduğunu söyledi. İl Başkanı Osman Çetin; yerel seçimlerde MHP’nin zaferle çıkacağını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’ni MHP’nin alacağını ifade eden Çetin, “Köylerde ağırlık MHP’nin. MHP’nin gücü Büyükşehir yasası ile daha bir arttı. Elmalı, Korkuteli, Kemer ve Serik gibi Demre İlçesi’ni de MHP’li yapacağız. Bunun için birlik ve beraberlik içinde, ülkemizin ve Demre’nin geleceği için fazla çalışmalıyız” dedi. İl Başkanı Osman Çetin ve partililer toplantının ardından Demre sokaklarında esnafla bol bol sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder