7 Aralık 2012 Cuma

BAŞKAN TEZCAN ’Yemyeşil Bir Antalya İçin”

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, “Türkiye’de AK Parti Kadın Kolları olarak yaklaşık 3.5 milyona yaklaşan üye sayımız ile dünyanın en büyük sivil toplum örgütü olmayı başardık” dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın desteğiyle organize edilen "81 ilde 81 AK Orman Projesi" kapsamında; AK Parti Antalya İl Kadın Kolları "Bir ağaç bin nefes, bir kadın bir umut" sloganı ile Duacı köyü yolunda ağaç dikme töreni gerçekleştirdi. AK Parti Antalya Kadın Kolları’nda kayıtlı 56 bin kadın üyesinin her biri için bir fidanın dikildiği törene Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Döşemealtı, Aksu, Serik, Manavgat ve Kemer ilçe kadın kolları teşkilatları katıldı.  Antalya kadın kollarının hedeflediği 56 bin ağaç ile “AK Kadınlar Ormanı” oluşturmak amacıyla Duacı Köyü’nde, 30 dönüm araziye yaklaşık 5 bin 600 ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mesut Topcu ile meclis üyeleri, ilçe başkanları, il ve ilçe kadın kolları üyelerinin katıldığı törende konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, “AK Parti Kadın Kolları olarak yaklaşık 3.5 milyona yaklaşan üye sayımız ile dünyanın en büyük sivil toplum örgütü olmayı başardık. Her türlü fedakarlığı göze alarak, her koşulda siyaset yapmaya kendini adamış AK Partili kadınlar olarak, bugün burada arkamızda dev bir “AK Kadınlar Ormanı” ile gelecek nesillere kalıcı bir eser bırakacağız. Yemyeşil bir Antalya için ağaç diktik” dedi.
Tezcan, kadınların sadece siyaset yapmadığını, AK Parti Kadın Kolları olarak toplumu bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve topluma faydalı kazanımlar sağlamak için projeler yürüttüklerini söyledi.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mesut Topçu ise, "Yüreğimizdeki sevgiyi bu fidanlara yansıtacağımızdan hiç şüphem yok. Her fidan bir can olacak. Memleketimize ve gelecek nesillere yeşil ormanlar bırakacağız. Bu proje, Türkiye genelinde planlanmış 81 ilde, 3,5 milyon civarında fidanın toprakla buluşmasını sağlayacak. Burada yaklaşık 5.600 fidanı toprakla buluşturacağız ve ormanlarımızı yeşertmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayşegüliz Yılman ise, “11 yıl önce kurulan AK Parti’nin meyvelerini almaya başladık. Türkiye’de yaklaşık 3.5 milyon kadın üyesi olmasının sebebi, biz zamanında anayız, bacıyız, siyasette bizde varız diye çıkmış olmamızdandır. Bunu ne kadar güzel yerlere getirdiğimizi şimdi diktiğimiz bu fidanlarla görüyoruz. AK Parti Kadınları olduğu sürece biz daha çok fidanlar dikeceğiz” dedi.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder