20 Aralık 2012 Perşembe

TÜTÜNCÜ’DEN ENGELLİ ÖĞRENCİLERE DERS


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Yerel Yönetimler ve Görevleri” ders konusunu işleyen ortaokul öğrencilerini belediye hizmet binasında ağırlamaya devam ediyor.

Kepez’de eğitimin gelişmesi için var gücüyle çalışan  Başkan Hakan Tütüncü, “Yerel Yönetimler ve Görevleri” ders konusunu işleyen ortaokul öğrencilerini belediye hizmet binasında ağırlayarak, bilgilenmelerini sağlıyor.

Şimdiye kadar Kepez İlçesi’nde bulunan 68 ortaokulun 66’sını belediye hizmet binasında ağırlayan Başkan Tütüncü, son olarak Kepez Eğitim Uygulama Engelli Ortaokulu’nun zihinsel engelli öğrencileriyle bir araya geldi.

İlk olarak belediyenin hizmet birimlerini gezen ve çalışmalar hakkında bilgilenen öğrenciler daha sonra Belediye Meclis Salonu’nda Başkan Tütüncü’yle bir araya geldiler.

Kepez Eğitim Uygulama Engelli Ortaokulu’nun özel öğrencileriyle tek tek ilgilenen ve sorularını özenle yanıtlayan Başkan Tütüncü, engelli öğrenciler için bir çok projeye imza attıklarını belirterek, bunlardan en önemlisinin “Engeliniz Engelimizdir” projesi olduğunu söyledi.

Kepez’de tüm ortaokulları kabul ettiklerini ve belediye hizmet binasında ağırladıklarını dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, öğrencilere bir yandan yerel yönetimlerin görevlerini anlatırken, bir yandan da merak ettikleri konular hakkında bilgiler verdiğini söyledi.

Ziyaretin sonunda Başkan Tütüncü, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiği öğrencilere, Çanakkale kitabı hediye etti.


 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder