26 Aralık 2012 Çarşamba

KEPEZ'DEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI


AK Parti Kepez İlçe Gençlik Kolları ile Türk Kızılayı Antalya Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasında Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve partililer, kan bağışı yaparak vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.

AK Parti Kepez İlçe Gençlik Kolları ile Türk Kızılayı Antalya Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyası Kepez İlçe teşkilatı önünde gerçekleştirildi. Önceki gün sabah saat 10.00’dan akşam 17.00’ye kadar 50 ünite kan bağışı yapıldı. Kızılay Antalya Şubesi'nin yetkili personeli Doktor Afet Alizade Açık ile hemşireler Ayşe Düşün ve Türkan Özkan’ın görev aldığı kan bağışı kampanyasına AK Partililer büyük ilgi gösterdi.

 “Bir Kan Bir Can” sloganıyla beşincisi düzenlenen kan bağışı kampanyasının geleneksel hale getirildiğini belirten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş , “İnsan sağlığını ilgilendiren konularda her zaman desteğe hazırız. Antalya ve Kepez desteği ile çok güzel bir kan bağışı kampanyası yaptık. Arkadaşlarla birlikte bu kampanya ile bir damlada olsa katkımız olsun istedik. Kepez İlçe gençlik teşkilatı olarak her yıl düzenlediğimiz kan bağışı kampanyasını gelecek yıllarda da devam ettireceğiz” dedi.

Gençlik Kolları üyeleri ve partililerin gönüllü bağışçı olarak katıldığı kampanyada, ilk olarak AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve Kepez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş  kan bağışı yaparak, partililerin ve vatandaşların kampanyaya destek olmalarını istediler.

HABER EKSPER /  Mehmet BULUT



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder