20 Kasım 2015 Cuma

Üniversiteli Gençler Köyde Okuyan Çocukları Sevindirdi

Üniversiteli Gençler Köyde Okuyan Çocukları Sevindirdi
 Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu 1 sınıf öğrencileri köy okullarında okuyan çocukları sevindirdi. Merkezi Antalya da bulunan Ses Sizsiniz Eğitim Kültür Derneği işbirliği ile Burdur Çeltikçi ilçesindeki köy çocuklarına hediyeler dağıtıldı.
 Teke yöresi Ses Sizsiniz Eğitim Kültür Derneği Başkanı Öğr.Gör. Kahraman Köktürk "Derneğimiz aracılığı ile toplanan ayakkabı,kıyafet vbi gibi yardımları üniversite öğrencileri tarafından dağıtılmasını istedik. Ayrıca çocuklara mutiball vb gibi armağanlarımızda oldu. Derneğimizi temsilen de üniversiteli gençlik dağıttı" dedi.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulu HİT1/A öğrencileri adına Ahmet İleri şunları söyledi. Dernek ile iritbata geçtik. Okul öğrencileri olarak kendimize bir köy okulu seçtik. Sosyal proje olarak yapmayı düşündüğümüz çalışmaların ilk adımı bu kapsamda attık. Küçük hediyelerle minik kalplerde büyük sevinçler yaşatmaya çalıştık sevinçle karşılandığımız küçük yüreklerle tatlı bir başlangıç yaptık. Bu çalışmamızdaki amaç yaklaşan kış günleri öncesi gribelenfeksiyona karşı şekerler dağıttık ve küçük kardeşlerimİzin yüzündeki mutluluğu gördük. Bize bu fırsatı veren KAHRAMAN KÖKTÜRK hocamıza ve projeye destek veren arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor ve bu tarz çalışmalarımızla halkla ilişkiler öğrencileri olarak sık sık insanlarla iç içe olmaya devam edeceğiz." dedi.
Dağıtıma öğrenciler adına Mehmet Ali Çolael, Ahmet İleri, Burak Tekin, Abdülsamet Korkmaz, Ahmet Bahadır, Seren Gümüş, Ayşen Günen, Bünyamin Şatır, Durmuş Acar, Halil İbrahim Avcı, İrfan Meke, Nazlıcan Kanat, Mine Gülü, İrem Demir, Mutlu Koparan, Mürvet Nur Demir, Sefer Amaç, Sözdar Öztekin, Tunahan Yüksel,Sennur
 Akkuş, Yunus Akay, Başak Demir, Ali Çağıl katıldı.

HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder