22 Kasım 2015 Pazar

Serik'te İntihar

Serik İlçesi Kökez mahallesi Kıvran caddesindeki evinde kendisini asan 22 yaşındaki Süleyman Ersöz yaşamını yitirdi.

Elde edilen bilgilere göre olay 22 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 sıralarında Serik ilçesi kökez mahallesi Kıvran caddesinde bulunan evinde meydana geldi.

Ailesinin düğüne gitmesini fırsat bilen Süleyman Ersöz evde kardeşi ile birlikteyken diğer odaya geçerek atkı ile kendisini odanın tavanında bulunan demire asmak suretiyle intihar etti. Kendisini merak eden ve diğer odada bulunan kardeşinin durumu fark etmesi üzerine olayın emniyet birimlerine haber verilmesiyle olay yerine gelen Emniyet ve 112 ilk yardım ekipleri evde Süleyman Ersöz’ün cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay yerinde uzun süredir bunalımda olduğu ve intihar etmeyi kafasına koyduğu, intiharından kimsenin sorumlu olmadığı yazılı 2 not bırakan Süleyman Ersöz’ün halen Kayseri Erciyes Üniversitesi havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinde okuduğu öğrenildi.

Olayla ilgili gerekli incelemelere emniyet tarafından başlanılmış, Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının ilk tespitinin ardında Ersöz’ün cenazesi kesin ölüm sebebinin tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ersöz’ün çok zeki biri olduğunu ve bir süre önce psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü komşuları tarafından dile getirildi.Kaynak/Serik Manşet


HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder