11 Aralık 2014 Perşembe

Muratpaşay'a genç başkan adayı

Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı'na Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir'in aday olacağı öğrenildi.
Ak Parti'de en çok merak edilen Muratpaşa İlçe Başkanlığı'na kimin aday olacağı sorusunun cevabı öğrenildi. Abdullah Işıkhan'ın Muratpaşa İlçe Başkanlığı'na tekrar aday olmayacağını ve il başkanlığına aday adayı olduğunu açıklamasının ardından ilçe başkanlığına kimin aday olacağı heyecanla bekleniyordu. 
Bugün, Genel Merkez'de yapılan görüşmeler sonucunda Gençlik Kolları İl Başkanı Hasan Bozdemir'in Muratpaşa İlçe Başkanlığı'na aday olmasına karar verildiği belirtildi.

13 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek kongrede aday olmak isteyen Hasan Bozdemir'in yanısıra, Mustafa Küçükoğlu, Osman Ülker, Zehra Arslan ve Sayit Ülker'in de Genel Merkeze mülakat için çağırıldığı öğrenildi.
 Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu ile İl Başkanı Mustafa Köse'nin görüşmesinin sorucunda Muratpaşa İlçe Başkanlığı'na Hasan Bozdemir'in adaylığı konusunda karar çıktığı belirtildi.
Antalya'nın en büyük nüfusa sahip ve Türkiye'de ki birçok ilden daha büyük olan Muratpaşa İlçesi'nde Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir'in aday olacağı haberi Antalya'da Ak Partilileri de heyecanlandırdı.
KAYNAK - www.akdenizhaberci.com/


HABERCİ / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder