14 Nisan 2013 Pazar

KEPEZ ER MEYDANINDA TÜTÜNCÜ’YE BÜYÜK İLGİ


Kepez Belediyesi’nin 9. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin ikinci gününde Başkan  Hakan Tütüncü, er meydanını gezerek, güreşseverleri selamladı. Binlerce güreşsever Tütüncü’ye büyük bir ilgi gösterdi.

Sezonun ilk güreşleri olan ve 14 boyda, 32’si başpehlivan 600 pehlivanın katıldığı Kepez Belediyesi’nin geleneksel güreşlerinin ikinci gününde final heyecanı yaşanıyor.

Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı’nda yapılan güreşlerin birinci gününde küçük boyların eleme turu maçları gerçekleştirilmişti. Kepez çayırında ikinci gün ise küçük boyların final, başaltıları ve başpehlivanların ise eleme turu maçları yapılıyor.

Tarihi Kırkpınar heyecanının yaşandığı, 5 binden fazla güreşseverin büyük bir ilgiyle izlediği Kepez güreşlerinde, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Güreşleri Tertip Komitesi üyeleriyle birlikte er meydanı gezerek, vatandaşları selamladı.

Güreşseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Tütüncü, Antalyalılara, Kırkpınar heyecanında bir güreş izletmenin gururunu yaşadıklarını söyleyerek, er meydanında mücadele eden pehlivanlara başarılar diledi.

Ak Parti Milletvekili ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya ile eski başpehlivan Ahmet Taşçı da güreşleri izledi.
Kepez güreşleri, gün sonu düzenlenecek olan ödül töreni ile sona erecek.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder