25 Nisan 2013 Perşembe

ADIYAMAN MİLLET VEKİLİ GÖKSU KEPEZ’E KONUK OLDU


Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, Ak parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ı ziyaret etti
Çalışmaları çok beğendi
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, İlçe Başkanı Bayraktar’ın çalışmalarını çok beğendiğini söyledi.
ZİYARET ETTİ
Ak Parti Genel Merkez Teşkilatı Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ı ziyaret etti. Bu ziyarette Teşkilat Başkanı Yusuf İşeri, Arge Başkanı Zekai Dursun, İdari mali işler başkanı Ali Fidan, Kadın kolları Başkanı Fatma Tutan, Yerel Yönetimler Başkanı Musa Batu, Ekonomi Başkanı Fatih Şahin, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş yer aldı.
GÖKSU’DAN TEŞEKKÜR
Ak Parti Genel Merkez Teşkilatı Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın çalışmalarını çok beğendi. Başkan Bayraktar, çalışmalar hakkında bilgi verirken, iyi bir yolda olduklarını ve çıtanın da her geçen gün arttığını söyledi. Göksu, “Gördüğüm kadarıyla çok iyi bir çalışma yapmışsınız. Hepimizi yürekten kutluyorum” dedi.
PROJELERİ BEĞENDİ
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, çalışmaların her geçen gün arttığını ve yeni yeni projeler üreterek Ak Parti Kepez İlçe’nin çok daha iyi konumda olduğunu söyledi. Başkan Bayraktar, “Ekibimizle birlikte başarılı olabilmek için çalışıyoruz. Yapılan icraatlar Kepez halkı tarafından da takdirle karşılanıyor. Her yeni bir gün proje üretmeye çalışıyor ve bu projeleri de hayata geçiriyoruz” dedi...HABER EKSPER / Hamit AYDIN -Kepez

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder