23 Ekim 2015 Cuma

Antalya Ptt'nin 175. yıl çoşkusu

Ptt Çalışanları güne 175 yıl çoşkusuyla uyandı
Ptt'nin 175’nci kuruluş yıldönümü etkinlikleri sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’na çelenk sunma töreni ile başladı, Antalya Valiliği’ni ziyaret ile devam etti
Ptt’nin 175'nci kuruluş yıldönümü, Antalya’da düzenlenen programlarla kutlandı. Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'na çelenk sunma töreni ile başlayan kutlamalar, Antalya Valiliği’ni ziyaret ile devam etti. 

175'nci sırayı alan müşteriye hediyeler verildi
PTT Başmüdürü Mustafa Kaplan ve kurum müdürleri 175'nci sırayı alan müşteriye 2014 yılında basılan pul ve zarflardan oluşan koleksiyon, saat ve ajanda hediye etti.
Ptt’ye gelen 175’nci müşteri emekli öğretmen 53 yaşındaki Şükrü Okunakol, başta elektrik, su ve telefon olmak üzere tüm faturaları PTT'ye yatırdığını belirterek, cebindeki tahsilat makbuzlarını basın mensuplarına gösterdi. Kutlamalar Başmüdürlük toplantı salonunda devam etti. Emekli personel Hüseyin Keskin, emeklilik sürecini ve emeklilikten sonra nasıl mutlu olunabileceği yönünde ünlü düşünür Konfücyüs’ün sözlerinden alıntı yaptı. Daha sonra Basın toplantısı ve kutlamanın yapılacağı 7.ci kata çıkıldı. Kutlama Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile devam etti
Ptt'nin tarihçesini anlattı
Başmüdür Mustafa Kaplan, PTT'nin tarihçesini anlattı. Kaplan, EXPO 2016'ya katkı koyduklarını ifade ederek, 7 gün 24 saat çalışıyoruz. Başmüdürlük olarak merkezlerimizde 26, şubelerimizde de 36 adet olmak üzere toplam 62 adet Pttmatik cihazı ile hizmet veriyoruz. Yeni Pttmatik kurulum çalışmalarımız ise devam ediyor  dedi. Konuşmaların ardından pasta kesildi. Basın mensupları Baş müdür , birim müdürleri ve personelle yemek'le sona erdi.

HABER / neslihan BAT


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder