23 Ekim 2015 Cuma

Alanya'dan Bir dünya şampiyonası geçti

Dünya Güreş Fedarasyon'u Unıtad Worl Westing ile Mücadele sporları ve Self Defence Fedarasyonu'nun ev sahipliğini yaptığı Dünya Pankration turnuvası Alanya'da yapıldı.
Turnuvaya Türkiye , Amerika , Rusya , Litfanya ,Ukrayna , Azarbeycan , Macaristan , Kazakistan , kırgısistan ve toplam 35 ülkenin katılımıyla Antalya Alanya'da yapıldı.

Bu organizasyonu başarı ile koordine eden Sayın Ferhat SARI ve Cem CİNEMRE ile yaptığımız röportajda
Cinemre ve Sarı bakın ne dedi
Gündeme değinerek yaptıkları açıklamada : ''Malesef ülkemizde yaşanan talihsiz olaylar sebebi ile, birçok ülkede Türkiye de savaş var gibi asılsız haber ve spekülasyonlar yapılmaktadır. 
Birçok ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen bu tür uluslararası spor faaliyetleri ve organizasyonlar ülkemizin güvenirliği ve yetkinliğini göstermektedir.. 
08-19 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2 ayrı Dünya şampiyonasına ( Grappling Pankration) farklı kıtalardan 35 farklı ülke katılmış olup, her bir katılımcı ülkenin federasyon başkanları, antrenör ve sporcuları ayrı ayrı teşekkür ve tebrik ederek, güven ve mutluluk içerisinde yurtlarına dönmüşlerdir'' . SPOR demek BARIŞ demektir. Bizlerde bu zihniyetle yola çıkarak, organizasyon ve girişimlerimize aralıksız olarak devam edip, ülkemizin güvenirliği ve başarılı onursal misafirperverliğini tüm dünya ülkelerine tanıtmaya devam edeceğiz.
Ev sahipliğini üstlendiğimiz bu 2 ayrı Dünya şampiyonasında, 2016 MMA Balkan Şampiyonası, 2016 Pankration Avrupa şampiyonası ve 2016 Grappling Avrupa şampiyonasının, Türkiye de yapılacağı tüm ülke katılımcı federasyon başkanları ve Dünya federasyon başkanlarının tarafından oy birliği ile kabul edilmiş olup, bunun gurur ve sevincini yaşamakla beraber, memnuniyet ve güvenin tartışmasız kesin sonucudur. dedi

HABER / Mehmet BULUT


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder