7 Eylül 2013 Cumartesi

Millet Vekili ENÇ “Aksu Ak belediye ile tanışacak”

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa ve Aksu ilçelerde programlara katıldı. Ev ziyaretleri yapan Enç, vatandaşlara Başbakan Erdoğan’ın selamını iletip, “İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde Aksu halkına AK belediye olarak hizmet vereceğiz” dedi.   
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa Demircikara Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Demircikara Mahalle Muhtarı Ayşe Peçen’in organize ettiği toplantıya katılan Milletvekili Enç, kadınların her alanda daha görünür bir yerde olması için elinden geleni yapacağını belirterek, “Ben bir milletvekili olarak, en önemlisi kadın olarak her zaman yanınızdayım. Ben sadece Ak Partili kadınların değil, Antalya’da yaşayan tüm kadınların vekiliyim. Bu nedenle ne sorununuz olursa olsun her zaman yanınızdayım. Elimden geleni yapacağıma hiçbir zaman şüpheniz olmasın. Temennim Antalya’da muhtarlıklarda, yerel yönetimlerde ve karar alma mekanizmalarında kadın sayısının daha da artmasıdır” diye konuştu. Toplantıya katılımı dolayısıyla Milletvekili Enç’e teşekkür eden Demircikara Mahalle Muhtarı Ayşe Peçen, “Tek kadın milletvekilimizsiniz. Sizinle gurur duyuyoruz” dedi. 
Muratpaşa programından sonra Aksu ilçesinde çalışmalarına devam eden Enç, İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu ve ilçe kadın kolları teşkilatı ile birlikte Aksu Kaymakamlığını ziyaret etti. Göreve yeni gelen kaymakama “Hayırlı olsun” diyen Enç, çalışmalarında başarılar diledi.
Daha sonra Pınarlı ve Atatürk Mahallelerinde çok sayıda mahalle sakini ile bir araya gelen Enç şunları söyledi; “Bizler Ak parti kadroları olarak her zaman hizmet etmek için çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde Aksu halkımıza Ak belediye olarak hizmet vereceğiz. Aksu halkı hizmetin en iyisini hak ediyor. Sizlere Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdim”. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Enç, sıkıntıları dinleyerek çözüm noktasında yardımcı oldu.
HABER / Mehmet BULUT


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder