12 Eylül 2013 Perşembe

İlk Defa Antalya AUTO SHOW’da Sergilendi

İlk Defa Antalya’da Sergilendi

 
Mercedes’in amiral gemisi yeni nesil S serisi Lansman sonrası ilk defa Antalya Autoshow fuarında sergilendi.,Peugeot’un en yeni modeli 2008 serisi de yine ilk defa Antalya Autoshow fuarındaydı.
 
Antalya Trafik Şube Müdürlüğü katkılarıyla ilk defa bir fuarda sergilenen emniyet kemeri simülatör aracıda fuarın en çok ilgi çekenleri arasında yer aldı.,Ayrıca hız ve adrenalin tutkunları için Toyota GT 86 spor otomobilin çok özel simülatörü’nde bu heyecanı yaşamak isteyenler uzun kuyruklar oluşturmaya başladı.
 
Ford’un 2012 Türkiye ralli şampiyonu olan aracıda özel donanım ve yarış keyfini canlı yaşamak isteyen ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Diğer markaların en yeni ve göz alıcı modelleri de Autoshow fuarında ziyaretçilerini bekliyor. 
 
Fuara katılan firma ve markalar;
 
Bakırcılar Otomotiv (Toyota), Başaran Otomotiv ( Audi, Seat, Volkswagen), Bilaller Otomotiv (Fiat, Ford), Çağ Otomotiv (Skoda), Esay Otomotiv (Toyota), Gün-Las Otomotiv (Citroen), Haşim BalabanOtomotiv (Peugeot), Hastalya Otomotiv (Mercedes), Hastalya Otomotiv (Mercedes, Kamyon, Otobüs,HTA), Kırmızıtaş Otomotiv (Nissan, Kia), Mepaz Otomotiv (Mazda), Otokoç A.Ş. (Ford), Otokoç A.Ş. – Birmot (Fiat), Seyidoğlu Otomotiv (Isuzu), Has Frigorifik Kasa, SRT araç kaplama sistemleri, ABT (Açı Bilişim Telekomünikasyon), ORM Medya, Güney Elektrik (Neon), Falezler Reklam (Female, XL), Karmi Tour, Akdeniz Üniversitesi Teknoloji Topluluğu, Vostalya, AKOK (Antalya Klasik Otomobil Kulübü),Işıldar Şirketler Grubu (Apachi motor),  Antalya Emniyet Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü, Yaşam Hastanesi



 
İlk iki gününde ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuar, pazar akşamına kadar hafta içi 14.00 – 22.00 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder