10 Eylül 2013 Salı

Antalya AUTO SHOW 2013 Törenle Açıldı

Antalya’da bu yıl 9’uncusu düzenlenen AutoShow 2013 Fuarı açıldı. Fuarda Mercedes,Audi,Peguet,Cidroen,kia, Ford, Toyota, Nissan, Volkswagen gibi markaların en yeni araçlarının yanı sıra, klasik otomobiller ve Vostalya’da katıldı

AFT FUARCILIK tarafından 2 yıl aradan sonra Antalya AUTO SHOW 2013 'Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı  Expo Center'da düzenlenen törenle açıldı. Fuarın açılışına Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık BADAK, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı  Muhittin Böcek, Otomotiv Distribütörleri Derneği Genel Koordinatörü Hayri Erce katıldı.
 
 
Antalya'nın otomotiv ve ticari araç sıralamasında ön sıralardaki yerini korumaya devam ettiğini belirten AFT FUARCILIK Genel Koordinatörü Fuat AKTAŞ, bu fuara başlarken hedeflerini İstanbul'dan sonra Türkiye'nin ikinci en büyük ve kapsamlı otomotiv fuarı olarak belirlediklerini , bir dahaki fuarda bu hedeflerine ulaşmış olacaklarını söyledi.

Otomotiv Distribütörleri Derneği Genel Koordinatörü Hayri Erce ise Antalya'nın Türkiye otomotiv sektöründe ilk 5 il arasında olduğunu ve büyümesini sürdürdüğünü açıkladı. Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ise hükümetin eski araçların yenilenmesine ilişkin çalışmalarından bahsetti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'nce açılan stantta, Türkiye'de ilk defa emniyet kemeri simülatörü Antalya AutoShow Fuarı'nda sergileniyor. Fuarda Milletvekili Sadık BADAK ve bazı protokol üyeleri de simülatör araca binerek, takla atan bir araçta emniyet kemerinin koruyuculuğunu bizzat test etti. Trafik Şube Müdürlüğü'nün standında trafik konusunda eğitim, bilgilendirme ve Yaya Öncelikli İl Antalya projesi de ziyaretçilere tanıtılıyor

Fuarın en renkli bölümlerinden birini de Antalya Klasik Otomobil Kulübü'nün standı oluşturuyor. Orijinalinin aynısı ve Türkiye'de sınırlı sayıda bulunan çok özel klasik otomobiller fuar süresince otomobil tutkunları tarafından görülebilecek. Fuar, 15 Eylül tarihinde sona erecek. 

Birçok ünlü markanın en yeni modelleri ve klasik otomobillerin sergilendiği fuarda, bu yıl ilk defa pozitif ayrımcılık düşüncesi ile kadınlardan giriş ücreti alınmıyor. Birçok markanın yeni modelleri Türkiye'de ilk kez bu fuarda sergileniyor.
 
Mercedes ve Peguet yeni araçlarının tanıtımını yaptı 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder