13 Temmuz 2013 Cumartesi

KEPEZ’DE MAHALLE BAŞKANLARI İFTARDA BULUŞTU

Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez’de bulunan  tüm mahalle başkanlarına aileleri ile birlikte iftar yemeği verdi. Ramazan ayı münasebetiyle Kepez’de bulunan, Ana Kademe, Kadın Kolları ve  Gençlik Kolları mahalle başkanları aileleri ile birlikte Kent Ormanında  iftar yemeğinde birlikte oldu.
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın vermiş olduğu bu iftar yemeğine Ak Parti İl başkanı Av. Mustafa Köse’nin yanı sıra Kepez Belediye Başkanı Av. Hakan Tütüncü’de katıldı. Başkan Bahattin Bayraktar yaptığı konuşmasında tüm ailelere teşekkür etti. Özellikle de Mahalle Başkanlarının eşlerine teşekkür eden Başkan Bahattin Bayraktar, “Bayan kardeşlerime teşekkür ediyorum, çünkü büyük bir sabırla eşlerine destek oldular. Bayramdan sonra çok çalışmak zorundayız. Kepez’i, tüm ilçeleri, Büyükşehir’i almak istiyorsak üye sayımızda artış olmalı. Sizlere güveniyorum” dedi.
Ak Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, yaptığı konuşmasında, “Kepez’e sahip çıkın. Başkan Bahattin Bayraktar ve Hakan Tütüncü’ye sahip çıkın. Onlara sahip çıkın ki,  Ak Parti burada gücüne güç katsın.” dedi. Hakan Tütüncü de “hep birlikte başarıdan başarıya koşmak için çok daha fazla üye yapmalıyız. 
Kepez’de üye sayısı ne kadar çok olursa  başarımız da çok daha fazla olur. Bayramdan sonra yoğun bir tempo bizi bekliyor” dedi.
HABER EKSPER / Hanit AYDIN -Kepez



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder