27 Temmuz 2013 Cumartesi

Ak Parti Kepez İlçe Standı büyük ilgi görüyor

Ramazan Şenlikleri alanında kurulan Ak Parti Kepez İlçe Standı büyük ilgi görüyor
 
AK PARTİ’YE İLGİ BÜYÜK
 
Ak parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, ramazan şenlikleri alanında kurdurduğu “Ak Parti” standı büyük ilgi görüyor. Başkan Bayraktar her akşam burada ilçe halkı ile bir araya geliyor.
 
DESTEK BÜYÜYOR
 
Ak Partiye destek çığ gibi büyüyor. Ramazan şenlikleri alanında kurulan Ak Parti Kepez  Standı büyük ilgi görüyor. Başkan Bahattin Bayraktar, halkın ilgisinden son derece memnun. Üye kayıtlarının da burada yapıldığını söyleyen başkan Bayraktar, “Hizmeti halkımızın ayağına getiriyoruz. Ramazan boyu süresince Ak Parti Standı burada yer alacaktır. Üye  olmak isteyen halkımız burada hem sohbet etme  imkanı buluyor, hem de çaylarını rahatlıkla yudumluyorlar” dedi.
 
TEŞEKKÜR EDERİM
 
Kepez halkının göstermiş olduğu ilgiden son derece memnun olduğunu söyleyen Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, “Burada sadece üye yapmıyoruz. Halkımızın sorunlarını dinliyor ve bu sorunları da gidermeye çalışıyoruz. Güzel bir standımız bulunuyor ve burada halkımız da dinlenebiliyorlar. İlginin çok olması beni mutlu ediyor. Ramazan sonuna kadar biz buradayız ve halkımız ile iç içe yaşamaya devam edeceğiz” dedi.
HABER EKSPER  Hamit AYDIN - Kepez



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder