3 Temmuz 2013 Çarşamba

Av.MUSTAFA KÖSE “Konyaaltı’nda sinerjiyi yakaladık”

AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Konyaaltı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Toplantıda ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile bir araya gelen İl Başkanı Köse, “Bize düşen, güzel ahlak ve hizmet yolunda çalışmak ve
Başbakanımıza daha fazla destek olmaktır” dedi. 
İlçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere periyodik olarak toplantılar düzenlediklerini belirten AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Osman Ali Eciş, “Partimizin tüm unsurlarıyla birlik ve beraberlik içinde hareket etmek için ihtiyacımız olan kaynaşma ortamını sağlamaya çalışıyoruz. Birlik ve bütünlük içinde olduğumuz takdirde başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Konyaaltı’nda AK Parti’nin oylarını yükseltmeyi ve Konyaaltı’nı AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmayı hedefledik” diye konuştu. 
Konyaaltı ilçe teşkilatı, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “AK Parti olarak yaşadığımız kente, ülkemize en iyi hizmeti nasıl verebiliriz diye dertlenen teşkilatlarımızı yeni açılımlarla geliştirmenin sevinci içindeyiz. İlçe başkanımızın bölge çalışması, kadın ve gençlik kolları ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi sinerjimizi daha da artırıyor. Konyaaltı ilçe teşkilatımızın başarılı çalışmaları Antalya’nın, çeşitli ilçelerinde başarıyla söz ediliyor. İlçe başkanımıza ve yönetimine başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. 

AK Parti kadrolarının çalışmalarını, muhalefet partiler tarafından her zaman eleştirildiğini söyleyen İl Başkanı Köse, “Muhalefet partililer, mecliste ve sokaklarda milletin kafasını karıştırmaya yönelik gerçeklerle bağdaşmayan beyanlarda bulunup, demokratik olmayan eylem ve saldırılar gerçekleştiriyor. AK Parti’yi sandıkta yenemeyeceklerini anlayan muhalefet çeşitli eylemlerde bulunmaktadır. Geçtiğimiz günlerde de Konyaaltı ilçe teşkilatımızın üye standına yapılan üslupsuz saldırı karşısında büyük bir üzüntü yaşadık. Türkiye genelinde yapılan, masum gösterilmeye çalışılan eylemlerin hükümete karşı, Başbakanımıza karşı yapılan eylemlerdir. Türkiye geçmişten bugüne ne zaman kalkınmaya başlasa birileri tarafından her zaman engelleniyor. Ama milletimizin feraseti bunu çok net bir şekilde gördü. Milletimiz buna fırsat vermedi. Milletimiz onları muhalefete mahkum etmiş, bu kafayla gittikleri sürece de iktidar yüzü göremeyecekler. Bize düşen, güzel ahlak ve hizmet yolunda çalışmak, Başbakanımıza daha fazla destek olmaktır” diye konuştu.  

HABER EKSPER / Mehmet BULUT



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder