3 Mart 2014 Pazartesi

Cihan Bulut’a, Yeşildere Mahallesinde Sevgi Seli

AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut, hafta sonunda Yeşildere Mahallesi halkı ile buluşarak dev projelerini anlattı Bulut daha sonra düğün ve nişan törenlerine katıldı.

“ZEYTİNKÖY YENİDEN İNŞAA EDİLECEK”

Seçim çalışmalarına devam eden Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut, hafta sonu Yeşildere halkı ile buluşarak dev projelerini anlattı. Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut daha sonra düğün törenine katıldı. Yeşildere’de yoğun bir kalabalıkla karşılanan Bulut, vatandaşlara “Yeşildere Mahallesine Tam teşekküllü spor kompleksi, etkinlik aktiviteleri için spor salonu, kapalı Pazar, kapalı pazarlarda hemşireli ve öğretmenli kreşler, Devlet hastanesi, Kültür salonu sözünü verdi.

“TAPULARINIZI KENDİ ELLERİMLE VERECEĞİM”

Yeşildere halkına tapu sözünde de bulunan Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut; “Hiçbir şekilde tapularınız geçersiz bir şekilde çekmecelerde eskimeyecek. Yeşildere ve Yeşildere halkına imar ve tapu sözü veriyorum, Yeşildere artık mağdur olma, para yatırma gibi dertler ile uğraşmayacak. Siz kendi evinizde kendi arsanızda gönül rahatlığı ile kalabileceksiniz. 30 Mart’tan sonra Yeşildere’e gelip kendi ellerimle tapularınızı ben vereceğim” dedi.

“EVCİLMEN SİZİ HER ZAMAN ÖTELEDİ”

Bulut konuşmasının devamında ise; “Evcilmen Yeşildere ve Yeşildere’ye ne yaptı? Sadece kendi yerinizden etmeye çalıştı. Sizden para aldı, sizi hor gördü, sizi terk edilmiş bir virane mahalle olarak öteledi. Bizde ayrı gayrı yok. Lara bölgesi nasıl güzel oluyorsa, Meltem mahallesi nasıl canlanıyorsa Yeşildere ve çevresi de aynı hizmeti alacak. Eşit şartlarda hizmet görecek, eşit şartlarda Muratpaşa Belediyesi’nden faydalanacaksınız. Ben seçim öncesi bu mahalleye gelip başkan olduktan sonra gemlemezlik yapmayacak, size her zaman vakit ayırarak isteklerinizi sizler için, çocuklarınız için yerine getireceğim” diye konuştu.
Ak Parti Muratpaşa ilçe başkanı ve aynı zamanda Muratpaşa Belediye Meclis üyesi olan Abdullah Işıkhan “Yeşildere Mahallesinin tapu sorunun parselasyon yapılmasına engel olmadığının altını çizerek vatandaşın mağduriyeti giderilmeliydi. Evcilmen yapmadı ama Cihan Bulut başkanımız 30 Mart’tan itibaren buradaki sorunları çözecek ve mağduriyetler giderilecek” dedi.

BULUT NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut, daha sonra Ak Parti Konyaaltı ilçe eski Başkanı Osman Ali Eciş’in kardeşi İbrahim Eciş’in düğüne katılarak Belediye Başkan Adayları ile birlikte nikah şahitliği yaptı. Cihan Bulut genç çifte mutluluklar diledi
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder