1 Mart 2014 Cumartesi

Cihan BULUT ’’Kırcami Sosyal Belediyeciliği Bizimle Görecek’’

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut Kırcami mahallesinde vatandaşın ve esnafın sıkıntılarını dinledi.

30 Mart yerel seçimleri için ara vermeden çalışmalarına devam eden Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut beraberinde Belediye meclis üyeleri adayları ile birlikte Kırcami mahallesinde vatandaşın ve esnafın sıkıntılarını dinledi. Esnaf ve yoldan geçen vatandaşlara çiçek veren Cihan Bulut daha sonra Kırcami Mahalle Muhtarını Enis Gönen’i ziyaret etti. Muhtar Enis Gönen ziyarette Cihan Bulut’a Kırcami’nin sorunlarını anlattı. Vatandaşın en önemli meselesinin imar olduğunu söyledi. Sosyal alanların olmayışının büyük eksiklik. Sosyal alan olmayınca aktivitelerde olmuyor dedi. Lise’nin olmamasının da büyük sorun olduğunu söyleyen Enis Gönen, Cihan Bulut’dan bu konuda da destek istedi.  Cihan Bulut, Kırcami’nin sorunlarını bildiğini 15 yıldır Muratpaşa’yı idare eden zihniyetin ayrımcılık yaparak hizmeti belirli yerlere götürdüğünü söyledi. Muratpaşa’da 56 mahalleden biri olan Kırcami bizim dönemimizde hizmet nasıl yapılırmış diyen Bulut şunları söyledi: “Kırcami büyük bir bölge ama sadece adı büyük. Sorunları büyük ve Kırcami için senelerce sadece edebiyat yapıldı, icraat yapılmadı. Burada imar sorunu ve buna bağlı olarak sosyal alanlar, park sorunları var. Muhtarımın da belirttiği gibi Lise mutlaka yapılmalı. 30 Mart’tan sonra Kırcami’nin başta imardan kaynaklanan sorunları hızlı bir şekilde çözülecek Buradaki vatandaşlarımıza sosyal kültürel hizmetleri getireceğiz. Yürüyüş parkları, spor sahaları ve internet evleri olacak. Öğrencilerimiz içinde yazıcısı olan etüd merkezlerinden ücretsiz istifade edebilecekler” dedi.  

“SEÇİM SONRASI’DA YOLLARDA OLACAĞIZ”
Kırcami mahallesinde vatandaşın ve esnafın sorunlarını dinleyen Bulut; “Sadece Kırcami’nin değil tüm Muratpaşa İlçesinde yaşayan vatandaşımızın ve esnafımızın sorunlarını dinleyecek sorunlara göre yeni projeler gerçekleştireceğiz. Biz 30 Mart’a kadar dolaşıp daha sonra ortalıktan kaybolmayacak, İnşallah Belediye Başkanı olursam, esnaf ve vatandaş gezilerimizi daha çok sıklaştıracak, kaliteli ve güvenilir hizmet için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“GERÇEK HİZMETLER İSTİYORUZ”
Yoldan geçen bir vatandaşın Cihan Bulut’a; “Şu anki mevcut Başkan Süleyman Evcilmen Muratpaşa’ya kaideye değer hizmet vermedi. Özellikle Kırcami bölgesine hiç yatırım yapmadı. Lara bölgesi ve benzeri mevkilere üç beş park yaparak halkı kandırmaya çalıştı ama biz gerçek bir hizmet ve güvenilir insanlar istiyoruz” şeklinde konuşması dikkat çekti.

“BULUT VATANDAŞA ÇİÇEK DEĞITTI”
Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut yoldan geçen vatandaşlarla tanışarak sorunlarını dinledi. Bulut daha sonra vatandaşlara ve esnaflara ‘Cihan Bulut ve Ak Parti’ amblemli çiçekleri dağıttı. Cihan Bulut ve meclis üye adayları alkışlar eşliğinde Kırcami mahallesinden uğurlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder