12 Mart 2014 Çarşamba

Cihan Bulut’tan Muratpaşa’da Dev Projeler

Ak Parti Muratpaşa Beledie Başkan Adayı Cihan Bulut Belediye Başkanı olduğunda yapacak olduğu hizmetleri anlatan projelerini açıkladı 
Ak Parti Muratpaşa Beledie Başkan Adayı Cihan Bulut Belediye Başkanı olduğunda yapacak olduğu hizmetleri anlatan projelerini Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen tanıtım programıyla anlattı.
“Hayallerini erteleme değişime inan” sloganıyla 41 projenin sunumunun yapıldığı tanıtım programına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti Milletvekili Hüseyin Samani, İl Başkanı Mustafa Köse ve Meclis Üyeleri davetliler katıldı.
Alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut sunum öncesi neden belediye başkanlığına aday olduğunu anlattı.Bulut:  “Bu yola çıkmadan önce  Muratpaşa’da  nasıl bir belediyecilik yapmamız gerektiği konusunda   ciddi araştırmalar yaptık. 2004 Yılından bu yana içinde bulunduğum siyasi hayatımın tecrübeleri ışığında gerçekleştirdik” dedi.   Muratpaşa’nın sorunlarının neden çözülmediğini, rutin belediyecilik hizmetlerinin dışına neden  çıkılamadığını 10 yıldır yaptığım meclis üyeliği görevim nedeniyle biliyorum” diyen Bulut’un sözleri sık sık alkış ve sloganlarla kesildi.

MURATPAŞA İYİ YÖNETİLMİYOR
Muratpaşa Belediyesinin iyi yönetilmediğini Güzel Antalya’mızın coğrafi ve iklimsel özellikleri ne yazık ki yetersiz kalan belediyecilik hizmetlerini kamufle ettiğini söyleyen Bulut: “Tabiatın bize sunduğu masmavi Akdeniz’imiz belediyecilik hizmeti değildir” dedi.
Muratpaşa’da 56 mahalleyi ekibiyle birlikte tek tek inceleyerek yerel kalkınmayı sağlayacak son derece önemli projeler hazırladıklarını söyleyen Bulut: “ Hiç bir mahallemizi atlamadan, ada parsel numaralarını vererek vatandaşımıza hangi projelerimizin nerede uygulanacağını mahalle broşürlerimizle sunacağız.
Hizmette eşitlik ilkesinden asla taviz vermeyerek, doğup bü­yüdüğüm bir yere aday olmamın bana ayrıca bir sorumluluk yükle­diğinin farkındayım. Bir proje insanı olarak iş yaşamımda ki başarı­larımı belediyecilik hizmetlerine de taşımak istiyorum.
Sizde göreceksiniz ki  Türkiye’de bir çok ilden daha büyük Muratpaşa’nın, modern, yaşanabilir bir metropol ilçesine dönüşmesi bizim projelerimizle gerçekleşecektir.Çünkü biz hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için buradayız” dedi.

PROJEDE NELER VAR
Seçimler gelir geçer ancak ben dün olduğu gibi bugün ve yarında hep Muratpaşa’da olacağım. Projelerimizde çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, esnafımız  ve engelli vatandaşlarımız için 24 saat  yaşayan cap canlı bir Muratpaşa’yı tasarladıklarını söyleyen Bulut: “Vatandaşımız bugüne kadar alamadığı hizmeti bizimle birlik­te alacaktır. Sizlere vaat değil söz veriyorum. Muratpaşa birazdan izleyeceğiniz büyük projelerle, hak ettiği hizmete kavuşacaktır. Eminim projelerimizi gördüğünüzde son dakika  adayı olmadığı­mı anlayacaksınız” dedi.

Proje tanıtımından sonra eşi Mukaddes Bulut’la birlikte sahneye tekrar çıkan Cihan Bulut, Büyükşehir Belediye başkan adayı Menderes Türel, Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, İl Başkanı Mustafa Köse, projeyi hazırlayan ekip ve Meclis Üye adayları ile birlikte toplu fotoğraf çektirdiler.

İşte Muratpaşa için Hazırlanan Projeler

1-Fener Mahallesi Falez Eko Park - Plaj Antalya’nın Akdeniz’e Açılan Penceresi
2-Çağlayan Mahallesi Gençlik Merkezi
3- Kızılarık Mahallesi Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
4- Meydankavağı Mahallesi Engelsiz Yaşam Merkezi 
5- Şirinyalı Mahallesi Tema Park
6- Çağlayan Mahallesi Spor Aktivite Merkezi
7- Ermenek Mahallesi Uzay Park 
8- Yeşilbahçe Mahallesi Kreş Türkiye’nin İlk Ekolojik Tabanlı Çocuk Odaklı Tasarlanan Kreşi )
9- Kızıltoprak Mahallesi Nikah Ve Düğün Salonu
10- Soğuksu Mahallesi Aile Ve Sosyal Yaşam Merkezi
11- Meydankavağı Mahallesi Kültür Ve Sanat Merkezi
12- Ice Park Çağlayan Mahallesi
13- Güzeloba, Ermenek Mahallesi Adalya Akdeniz Botanik Bahçesi 
14- Aquapark
15- Masal Park
16- Kapalı Spor Salonu
17- Kapalı Yüzme Havuzu
18- Açık Spor Tesisleri
19- Öğrenci Yurdu
20- Refakatçi Evi
21- Kadın Konuk Evi
22- Emekli Aktivite Merkezi
23- Semt Evi
24- Huzur Evi
25- Aile Ve Toplum Sağlığı Merkezi
26- Katlı Otopark
27- Park - Yeraltı Otopark
28- Mini Pazar
29- Kapalı Pazar
30- Kentsel Dönüşüm
31- Prestij Cadde Ve Sokaklar
32- Tarih Park
33- Kent Meydanı
34- Evcil Hayvanlar Bakım Merkezi
35- Yediarıklar Projesi
36- Paşakart
37- Hoşgeldin Bebek
38- Yaşlı Yerinde Bakım Hizmeti
39- Taksi Durakları
40- Eğitim Ve Sağlığa Destek

41- Hemşeri Kampüsü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder