15 Mart 2014 Cumartesi

Bulut’un projelerine 41 kere Maşallah

Cihan Bulut’un projelerine toplumun her kesiminden alkış var

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut rekora imza atıyor. 41 projenin tanıtımın ardından daha da yoğunlaşan seçim çalışmaları bütün hızıyla sürüyor.
Sabahın erken saatlerinde başlayan esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri ve hemşehri dernekleri ziyaretleri büyük ilgi görüyor.  Bir günde 10 ayrı programa katılan Cihan Bulut durmak bilmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kamuoyunda büyük yankı yaratan 41 proje Cihan Bulut’un gittiği her yerde sorulara muhatap oluyor.
Burdurlular Derneği Üyeleri Cihan Bulut’u dinledi.
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret edilen Burdurlular Derneği üyeleri Cihan Bulut’tan projelerini dinlediler. Dernek Başkanı Lokman Uysal tarafından karşılanan Cihan Bulut burada yaptığı konuşmasına İstiklal Marşı’nın kabulünün 93. yıl dönümü münasebetiyle Burdur Milletvekilliği yapmış Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’a rahmet dileyerek başladı. Burdur demek Antalya demektir.  Burdurlu hemşerilerimizle gurur duyuyoruz diyen Bulut  “Antalya’nın ticaretinde büyük payı olan kardeşlerimizsiniz. Bu salonda ticaret yaptığım, arkadaşlık yaptığım büyüklerim var. Hepinizin de bildiği gibi Muratpaşa’dan aday oldum.  1970 li yıllarda babam esnaflığa süt satarak başladı. İlk işyerini Ali Çetinkaya caddesinde açmıştık.  Dükkanımızda yoğurt yaparak başladığımız ticaret hayatında bugün Yörükoğlu gibi Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasına giren bir firmaya sahip olduk. Sosyal projelerde yer aldık. Antalyaspor kulübümüzün başkanlığını yaptık . Bana neden Belediye başkanlığına aday oldun. Senin Belediye başkanlığına ihtiyacın mı var diyorlar.  Değerli arkadaşlar Muratpaşa benim doğduğum ilçe. Sokaklarında ticaret yaptığım, esnaflık yaptığım bir yer. 2 dönemdir Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği yapıyorum. Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği yaptım. Doğduğum yere vefa borcumu ödemek istiyorum. Nasıl ki Yörükoğlu gibi bir markayı uluslar arası alana taşıyıp bugün 17 ülkeye ihracat yapar vaziyete getirmişsek. Muratpaşa’yı da bugünkü içine düştüğü durumdan kurtarabilirim. Muratpaşa’da zaten bütün doğal güzellikler var. Falezler, Kaleiçi iskele hiçbir şey yapmasan bile buralar seni dünya markası yapar ama 15 yıldır ilçemizi yöneten anlayış maalesef Muratpaşa’yı iyi yönetemiyor. Sayın başkan maalesef Muratpaşa’nın 56 mahalleden olduğundan habersiz bir belediyecilik anlayışı ile yönetiyor.  Sampi kavşağında ki eletronik bilboardda Muratpaşa’ya hoş geldiniz yazılı idi düne kadar. Bu zihniyetin Muratpaşa’yı nasıl gördüğünün bir göstergesi. Ermenek mahellesi 3 dönemdir tapu bekliyor. Geçtiğimiz seçim döneminde ailesiyle birlikte namus şeref sözü verip tapularınız çekmecede seçimden sonra vereceğim dedi ama o tapular o çekmeceden bir türlü çıkamadı.
Değerli hemşerilerim.
Biz yapamayacağımız bir sözün altına girmedik. Altından kalkamayacağımız bir işe başlamadık.  Şimdiye kadar ağzımızdan ne çıktıysa hep onu yaptık. Ticarette bizi bilenler bilir. Muratpaşa için 41 güzel proje yaptık . Bu projelerin yapılabilir uygulanabilir ayağı yere basan projeler. İnşallah 30 Mart’tan sonra başkanlık sandalyesine oturduğumda çok kısa bir süre içerisinde bu vaadlerimizi yerine getireceğiz.
Projelerimizin tamamı insan odaklı proje. Muratpaşa’nın eski değerlerini yerine koyacak ve insanımıza hizmet edecek projeler. Pazara gelen çocuklu vatandaşlarımız Pazar alışverişi bitinceye kadar içinde hemşiresi olan kreşlere çocuklarını emanet edebilecekler. Esnafımızın işini kolaylaştıracak, turisti kent merkezine sokacak projeler hazırladık. Şimdi sizlerden destek bekliyoruz” dedi.
Gün içerisinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Cihan Bulut Antalya’da yaşayan batmanlılarla da bir araya geldi. Meclis üye adayları Mustafa Küçükoğlu, İzzettin Sultanyar, Cemal Öner, Ayhan Ateş, Servet Bostanlı, Akay Seraki  ile beraber yapılan görüşme oldukça verimli geçti.  Türkiye’nin 81 ilinin özelliklerini adet gelenek ve görenekleriyle temsil edildiği büyük bir projelerinin olduğunu söyleyen Bulut: Batmanlı hemşerilerimde Antalya’da oluşturacağımız bu hemşeri platformunda yerine alacak. Memleket hasretini gelenek ve göreneklerini yaşatacaklar” dedi.
TEAMDER ÜYELERİNE TAKDİM
Akşam programında ise kısa adı TEAMDER olan ve başkanlığını Antalya eski İl Emniyet Müdürü Dr Ali Yılmaz’ın yaptığı Toplumsal ve Ekonomik Araştırmalar Merkezi’nin Delphin Otelde verdiği yemeğe katıldı. Cihan Bulut burada Rixos oteller zinciri başkanı Fettah Tamince ve Delphin Oteller yönetim kurulu başkanı Ufuk Cömertoğlu ve TEAMDER başkanı Dr Ali Yılmaz’a 41 projenin sunumun yapıldığı tanıtım kitapçığından hediye etti. Rixos Oteller grubu başkanı Fettah Tamince  Cihan Bulut’u yakınen tanıdığını ticarette olduğu gibi siyasette de başarılı olduğunu ve Muratpaşa belediye başkanlığını en iyi şekilde yapacağına inandığını söyledi. Delphin oteller grubu başkanı hayırsever işadamı Ufuk Cömertoğlu’da Cihan Bulut’un Türkiye’nin 500 sanayi kuruluşu arasında olan Yörükoğlu gbi bir markanın sahibi olarak Antalya için gurur verici olduğunu, böylesine potansiyelli bir işadamının Muratpaşa gibi Antalya’nın kalbi bir ilçede belediye başkanlığı yapmasının Antalya iş dünyası içinde bir şans olduğunu söyledi ve tebrik etti.   TEAMDER Başkanı Dr Ali Yılmaz Cihan Bulut’un kendileri için çok öenm arzettiğini söyleyerek “ Cihan kardeşimizi çok uzun zamandır tanıyorum. Antalya için Muratpaş için çırpınan toplumsal faaliyetlerde ön sıralarda bulunan bir kardeşimiz. İnanıyorum ki bu projelerle Muratpaşa için de güzel faaliyetlerde bulunacak” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder