15 Aralık 2015 Salı

Sektürde bir ilk CLK’da mobil dönemi

CLK Akdeniz Genel Müdürü Halit Bakal, fatura ve ödeme sistemiyle ilgili geliştirdikleri uygulamalarla ilgili bir açıklama yaptı. Bakal, abonelerin sistemlerinde kayıtlı olan kimlik numarasıyla mobil uygulamayı telefonlarına indirdiklerini, bu sayede tüm fatura işlemlerini görebildiklerini söyledi. Bu uygulamada elektrik tüketim oranları grafik olarak izlenebildiği gibi fatura ödeme işlemleri de yapılabiliyor. Web kullanıcıları içinde benzer hizmetler sunduklarını duyuran Bakal, amaçlarının abonelere daha iyi hizmet sunmak olduğunu söyledi. CLK Akdeniz’in N Kolay ile anlaşma imzalayarak tahsilât ve abonelik işlemlerinin yapılacağı merkez sayısını artırdıklarını aktaran Bakal, vatandaşların bu bayilerden de faydalanabileceğini ifade etti.

CLK Akdeniz Elektrik Perakende A.Ş.’nin yeni hizmeti ile güncel fatura borcundan yıllık tüketim miktarına kadar birçok hizmete cep telefonundan erişmek mümkün hale getirilecek. Tahsilatların da yapıldığı yeni uygulamada CLK Akdeniz Elektrik Perakende A.Ş Genel Müdürü Halit Bakal, fatura ödeyeceklere vezne uyarısında bulundu. CLK Akdeniz Elektrik Perakende A.Ş’nin hizmete sunduğu yeni mobil ve web uygulamaları düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cep telefonlarından indirilerek kullanılabilen mobil uygulama sayesinde elektrik faturasının güncel borcu, ödenmeyen faturalar, yıllık tüketim oranları grafik verileri, abone bilgileri gibi birçok bilgiye ulaşmak mümkün olurken aynı zamanda bu uygulama da fatura kredi kartı ile de anında ödenebilecek. Mobil uygulamanın sağladığı tüm hizmetleri CLK’nin web sayfası üzerinden bağlanılan çevrimiçi işlemleri menüsünden de ulaşmak mümkün olacak.

CLK Akdeniz Elektrik olarak her zaman abonelerinin ön planda olduğunu ve hizmeti ayaklarına kadar götürdüklerini de ifade eden Bakal, fatura ödeyecek abonelerine vezneler konusunda uyarıda bulundu. Antalya, Burdur ve Isparta’da CLK’nin kendi tahsilat noktaları dışında PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar dışında hiçbir özel şirketle tahsilat anlaşması yapmadıklarını belirten Bakal, “NKolay A.Ş. ile anlaşma yaptık ve bu şubeler abonelerimizden hiçbir ücret almadan tahsilat işlemi yapabileceklerdir. Aylık tüketimlerini de abonelerimiz buradan sorabilecekler.


HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder