15 Aralık 2015 Salı

Veteran Masa Tenisi Takımı Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu

Akdeniz Veteran Masa Tenisi Takımı Türkiye Şampiyonası'nda  birinci oldu

Akdeniz Veteran Masa Tenisi Takımı..... Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun  İstanbul Tozkoparan Spor Salonunda düzenlediği, 12-13 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılan müsabakada, Akdeniz Veteranlar Takımı Türkiye Şampiyonası’nda 1.oldu. Türkiye Şampiyonu olarak kupayla dönen Antalya Akdeniz VeteranTakımı :Kürşat Çavuşoğlu, Murat Günay ve Turgay Albayrak’tan oluşan kadrosuyla büyük bir başarıya imza attılar.

İlk gün 4’lü gruplar halinde grup elemeleri yapılan ve gruplarda ilk ikiye giren takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazandılar. Şampiyonanın finalleri ise 13 Aralık günü yapıldı. Finalde Antalya Akdeniz Veteran Takımı, İstanbul Kral Veteran Takımını 4-1 yenerek kupayı kazandı.  Dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Türkiye Masa 

Tenisi Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Hüseyin Öztürk verdi.
Takım Kaptanı Kürşat Çavuşoğlu: “Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından ilk defa düzenlenen Veteranlar Takım TürkiyeŞampiyonası’nda çekişmeli geçen maçlar sonucunda birincilik kupasını kazandığımız için çok sevinçliyiz. Türkiye Şampiyonluğu'nu elde ederek ve bu takımının bir parçası olmak muhteşem bir duygu.” dedi.


HABERCi / Fatih BACAK (Spor Yazarı)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder