16 Eylül 2015 Çarşamba

Kemer’in Gururlarına Başkan Gül’den birer Ata Altını

Kemer’in Gururlarına Başkan Gül’den birer Ata Altını
Kemer Belediyesi adına Türkiye’nin çeşitli illerinde yarışarak dereceye giren, Burak Özdemir, Kenan Kar ve Türkiye birincisi Mehmet Saygıner’i makamında kabul etti.
Geçtiğimiz haftalarda Ford araba yarışlarında dereceye giren Kültür Müdürlüğü personeli Kenan Kar ve Enduro yarışlarında dereceye giren Belediye Gençlik Kolları Danışmanı Burak Özdemir gibi, Kemer Belediyesi Ruhsat Müdürlüğü’nde görevli personel Mehmet Saygın’da kupası ile birlikte Başkan Gül’ü makamında ziyaret ettiler.
Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun Manisa Akhisar yarışlarında 1‘inci olan Mehmet Saygın, Kemer Belediyesi’nde görev yapan şampiyonlardan bir yenisi olarak tarihe geçti. 74 yarışçı arasından ATV klasmanında Türkiye 1’incisi olan ve aldığı kupayı Kemer’e getirdi
1’incilik kupasını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Kemer’e armağan eden Mehmet Saygın, Başarılarının devam edeceğini belirterek, “Bizlere maddi ve manevi destek olan Kemer Belediye Başkanım Sayın Mustafa Gül’e bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Kemer Belediyesi’nde görev yapan ve Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği yarışlarda Türkiye 1’incisi olan Mehmet Saygın’ı ve tebrik eden Başkan Mustafa Gül, “Kemer Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu daima desteklemeye devam edeceğiz. Daha önce Kenan Kar ve Burak Özdemir gibi Mehmet Saygın’ın da dereceye girmesi ve Türkiye 1’incisi olarak, Kemer’i Motor yarışlarda temsil etmesi bizler için gerçekten gurur verici bir durum. Bizleri gururlandıran ve temsil eden şampiyonumuz Mehmet Saygın’ı Geçtiğimiz haftalarda Ford araba yarışlarında dereceye giren Kültür Müdürlüğü personeli Kenan Kar’ı bir kez daha yürekten kutluyorum” dedi.
Kupalarının takdiminden sonra Başkan Mustafa Gül üç sporcuya birer Ata altını ile ödüllendirdi.

HABER / Mehmet BULUT


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder