3 Şubat 2015 Salı

ANTÜMDER AGC Başkanı Mevlüt Yeni'yi ağırladı.

ANTÜMDER Aylık olağan toplantısında AGC Başkanı Mevlüt Yeni'yi ağırladı.
Antümder 'in bu ay gerçekleştirdiği basın toplantısının  konusu  genel ve yerel basının sorunları ve çözüm yollarıydı. Konuyla ilgili olarak Antalya Gazeteciler Cemiyet'i  başkanı Mevlüt Yeni'yi ağırlayan Antümder  bu sorunlar ile ilgili bir sohbet gerçekleştirdi.

Antümder Başkanı Yaşar Tabur yerel ve genel basının sorunları ve gücünün farkında olduklarını , bu anlamda AGC ile ortak bir proje gerçekleştirmeyi istediklerinin altını çizdi. Tabur basın mensubu arkadaşlarımızın kamu görevi yaparken karşılaştığı zorlukları biliyoruz. Bu manada özellikle yerel basının çok daha güçlü olması için dernek olarak AGC ile birlikte yapılan her türlü projeye destek vereceklerini belirtti.

AGC Başkanı Mevlüt Yeni  Antümder'in aylık olağan toplantısına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirdi. Yeni Antümder gibi kısa sürede kurulmuş bir derneğin Antalya'nın bütün değerlerine sahip çıkmasının önemlidir. Yerel ve yaygın basının kronikleşmiş sorunları konusunda bütün sivil toplum kuruluşlarının konuya duyarlı olmasını gerekir. Bu çerçevede Antümder'in bu çalışmalarını çok önemsiyorum. AGC ve Antümder olarak yerel basını desteleyeck bütün projelerde birlikte hareket edebiliriz' dedi.

HABERCİ / Mehmet BULUT


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder