25 Şubat 2015 Çarşamba

Tarkan Akıllı’dan Antalya çıkarması

Tarkan Akıllı’dan Antalya çıkarması
Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayı Tarkan Akıllı Antalya’ya adeta çıkarma yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Kongresi’ne Manavgat İlçe Başkanlığı, yönetim kurulu ve milletvekili aday adaylarıyla tam kadro geldi. Milletvekilliği aday adaylığı açıklamasından sonra hızlı bir şekilde çalışmalarına başlayan Tarkan Akıllı, kongre merkezinde delegelerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

Milletvekili aday adaylarının MHP İl Delegeleriyle birebir görüşme olanağı bulduğu kongrede Tarkan Akıllı, giydirilmiş yoğun araç konvoyuyla, kurduğu stant ve promosyon ürünleriyle MHP seçmeninin ilgi odağı oldu. Tarkan Akıllı, vatandaşların gösterdiği bu ilgiliden oldukça memnun kaldı. 

MHP Milletvekili aday adayları ile birlikte bir hizmet yarışına girdiklerini belirten Tarkan Akıllı, Haziran 2015 seçimlerinde MHP’nin Antalya’da birinci parti geleceğini söyledi. MHP’nin Antalya’da hak ettiği noktaya gelebilmesi için var gücüyle çalışacağını ifade eden Akıllı, “Teşkilatlarımız ve aday adaylarımızla birlikte MHP’yi Antalya’da birinci parti yapmak için yola çıktık. Haziran 2015 seçimleri ülkemiz ve milletimiz için büyük önem arz ediyor. Önümüzdeki seçimler, kişilerin değil Türkiye’nin varlık yokluk seçimi olacaktır. Bizler de bu bilinçle hareket ederek, ülke menfaatleri doğrultusunda çalışacağız.  2015 Genel seçimleri MHP’nin seçimi olacaktır. Allah’ın izniyle MHP iktidara gelecektir. 

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi, Milletimiz umudunu yitirmemelidir. Çünkü MHP milletimizin hak ve hukukunu korumak adına iktidara geliyor.” Dedi.

HABERCİ Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder