27 Nisan 2014 Pazar

Başkan Türel Teşkilat'la yemekde buluştu

AK Parti Antalya İl Teşkilatı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, sandık görevlisi olarak çalışan partililere teşekkür etti. Türel, Antalya'ya en iyi hizmetleri getireceklerini söyledi

AK Parti Antalya İl Teşkilatı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yerel seçimlerde sandık görevlisi olarak çalışan partililere bir teşekkür yemeği düzenledi. Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen yemeğe Başkan Türel'in yanı sıra AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve çok sayıda partili aileleri ile birlikte katıldı.

Seçim gecesi oy çuvallarının başında sabahlayan partililere teşekkür eden Başkan Türel, "Geçmişte yaptığımız hizmet yağmurunun devamını sürdüreceğiz. Hep birlikte gece gündüz çalışacağız" dedi. Türel, seçimler öncesinde anketlerin AK Parti'yi birinci göstermesine rağmen muhalefetin yalan ve iftira kampanyalarına başvurduğunu söyledi. 


Türkiye genelindeki 20 büyükşehir belediyesinin içerisinde CHP'den bayrağı devralan tek belediyenin Antalya olduğunu aktaran Türel, "Bu başarı sizlerin sayesinde oldu. Başbakanımıza, hükümete, devlete karşı içeriden ve dışarıdan haince saldırıların çok arttığı bir dönem oldu. Buna rağmen aziz milletimiz bu saldırıya göğüs gerdi. Partili olmasa da bize güvenen destek olan herkese teşekkür ederim. Hepiniz fedakarca, azimle, inançla çalıştınız. Sizler bayrağı yere düşürmediniz, tekrar Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne şanlı Türk bayrağını çektiniz. Sizlerin fedakarlığı, inancı, azmi siyasi tarihe geçecek kadar 
önemlidir" şeklinde konuştu. 


Antalya'ya en iyi hizmeti getireceklerini vurgulayan Türel, şunları söyledi: "Geçmişte yaptığımız hizmet yağmurunun devamını sürdüreceğiz. Hep birlikte gece gündüz çalışacağız. Antalya'nın ne kadar kötü yönetildiğini herkes biliyor. Bu kadar dağınıklık, karışıklık olduğunu kimse bilmiyordu. Allah geçmiştekilerin yüzü suyu hürmetine Antalya'mızı korudu." Bu yıl yeni Büyükşehir modeline geçeceklerine değinen Başkan Türel, " Bu kanunu hazırlayan heyetin içindeydim. Dolayısıyla bu kanunla artık Gazipaşa'dan, Kaş'a kadar en iyi hizmetin nasıl yürütüleceğini göstereceğiz. Ekibimiz tecrübeli ve güçlü. Bu süreci hızlı geçip, tüm Antalya'ya hizmeti sunmak için çalışacağız. Seçim bitti, rehavete kapılmayalım. Uzun bir maratona girdik. Bu maratonda hep birlikte koşacağız. Hata yaptığımızda bizi sizler uyaracaksınız" diye konuştu. 

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Türel, sözlerine şöyle devam etti: "Biz herkese eşit hizmet götürmek durumundayız. Öyle çalışacağız ki peşin hükümleri ortadan kaldıracağız. Geçtiğimiz görev dönemimizde alt yapı projelerimizden Antalya'nın ihtiyacı olduğu için kafamızı kaldırmak mümkün olmadı. Hem hemşerilerimizi yorduk hem bu çalışma temposu içerisinde bazen iletişimi ihmal ettik. Bu defa alt yapı yatırımları kadar üst yapı yatırımlarına da önem vermek, ilçelerimizi güzelleştirecek, köylerimizi kalkındıracak, esnafımıza destek olacak projelere ağırlık vermek mecburiyetindeyiz. 4 sahayı, alt yapıyı, üst yapıyı, sosyal hizmetleri ve iletişimi dengeli bir şekilde geliştirmemiz gerekiyor. Buna azami dikkat edeceğiz. Başarı için iki şart çok önemlidir. Birincisi hizmet ve görev birimlerimizde tecrübeye, liyakate, uzmanlığa önemli özeni göstereceğiz. İkinci şart gönül kazanmaktır. Bunun için hemşerilerimiz arasında ayırım yapmadan, herkesin gönlünü kazanmaya çalışacağız. Peşin hükümlerle bize oy vermeyen ama Antalya sevgisini üzerinde tutan insanımıza da kendimizi daha iyi anlatmamız gerekiyor. Bu görev hepimizin görevidir." 

Partililer olarak Türkiye'de çok önemli bir başarıya imza attıklarının altını çizen Başkan Türel, "Antalya'nın kazanılması Başbakanımızı, partililerimizi, büyüklerimizi en çok sevindiren sonuç oldu. Çünkü Antalya çok zordu. Bunu siz başardınız. Sizler oy çuvallarının başında, uyumadan demokrasiye sahip çıktınız. Sonuçlarda bir şaibe var demek istediler. 23 bin 431 oy farkıyla tekrar bayrağı devraldık. Bu sandık görevlisi kardeşlerimin başarısıdır" dedi. Daha önce kendisinin de sandık görevlisi olduğunu ve partisinin vereceği her türlü görevi büyük bir onurla yerine getireceğini söyleyen Başkan Türel,"Yarın sandık görevlisi olarak devam etmem gerekiyorsa bunu da yaparım. Bundan gurur duyarım" ifadelerini kullandı.

Başkan Türel'in ardından kürsüye çıkan AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de partililerin 30 Mart gecesi fedakarca sandıklarda görev yaptığını söyledi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ise, yerel seçimlerde çok yıpratılmalarına rağmen mutlu sona ulaştıklarını söyledi. Kaynak / sabah.com.tr/Akdeniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder