22 Nisan 2014 Salı

Av. Esra Özkoç '' Kadınlara en fazla değeri biz verdik ''

AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Av. Esra Özkoç, 19 ilçede seçilen kadın belediye meclis üyeleri ile bir araya gelirken “Kadın seçilmişliğinin arttırılması konusunda, diğer partiler gibi sözde değil özde çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımız sonucunda 20 tane kadın meclis üyesi kazanmış bulunuyoruz” dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kadın Kolları Başkanı Av. Esra Özkoç,19 ilçe belediyesinin yeni kadın meclis üyeleri, ilçe kadın kolları başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve koordinatörler katıldı.

30 Mart yerel seçimlerinde teşkilatların da önemli çalışmaları ile Antalya'da Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmanın sevincini yaşadığını belirten Özkoç, "Kadın seçilmişliğinin arttırılması konusunda, diğer partiler gibi sözde değil özde çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımız sonucunda 20 tane kadın meclis üyesi kazanmış bulunuyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı tüm kadın kolları üyelerine teşekkür ediyorum"dedi.


İl Başkanı Esra Özkoç, "Seçim süreci ve kampanyamız süresi içerisinde kadınlarımız gece gündüz demeden büyük bir fedakarlık örneği göstererek çalıştılar. Gecesini gündüzüne katan teşkilat mensuplarımız 19 ilçemizde mahalle mahalle, sokak sokak, apartman apartman, dağları bayırları tırmandılar, tarla bahçe demeden bir oy için en ücra köşelere giderek partimize destek istediler. Azimli ve kararlı aynı zamanda disiplinli çalışmaları sonucunda 10 ilçe belediyesi ile birlikte büyükşehir belediyesini aldık. Bunun yeterli olmadığının bilincindeyiz ve yarın seçim olacakmış gibi bugünden çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Çünkü biz halkımız ile sadece seçim zamanlarında buluşan parti değil, her daim onların arasında olan ve onlarla birlikte olan partiyiz.” İfadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder