21 Ağustos 2012 Salı

CHP’de BURUK BAYRAMLAŞMA

CHP’deki bayramlaşmaya milletvekilleri katılmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya il teşkilatında bayramlaşma töreni yapıldı. CHP’nin bayramlaşma törenine, kendi milletvekillerinden kimse katılmadı.

CHP İl Başkanı Devrim Kök, bütün milletvekillerini davet ettiklerini, fakat kimsenin gelmediğini söyledi.
CHP Antalya teşkilatının bayramlaşması parti il binasında yapıldı. Bayramlaşma törenine; CHP İl Başkanı Devrim Kök, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, parti il ve ilçe başkanlarının yanı sıra parti üyeleri katıldı.
Öte yandan, 2011 genel seçimlerinde Antalya’da 2’nci parti olarak 5 milletvekili çıkaran CHP’de, bayramlaşma törenine hiçbir milletvekili katılmadı. Milletvekillerinin yanı sıra Antalya’nın merkez ilçesi Muratpaşa Belediye Başkanı CHP’li Süleyman Evcilmen de törene katılmadı. Gazetecilerin ‘Neden hiç milletvekili katılmadı?’ sorusuna Devrim Kök, tüm parti üyelerinin yanı sıra milletvekillerini davet ettiklerini ama milletvekillerinden kimsenin gelmediğini dile getirdi. Kök, Deniz Baykal’ın ise Antalya’da olup olmadığından haberleri olmadığını söyledi.
Parti üyelerinin bayramını kutlayan İl Başkanı Kök, tek hayalinin iktidar olmuş bir CHP’nin il başkanı olmak istediğini belirtti. Gece ve sabahları gezen bir il örgütü olduğunu aktaran Kök, “Antalya’da yüzde 10’luk bir oy artışı var. CHP’nin oyunu yüzde 50’ye çıkarmak istiyoruz. Bu oy artışı da Antalya’dan başlayacak. İyi bir il teşkilatı kuruldu. CHP, silkinme aşamasına ulaştı. Zamanı geldiği zaman Kepez ve Alanya belediyelerini de alacağız.” diye konuştu. Ayrıca, gelen misafirlere pilav, kavurma ve tatlı ikramı yapıldı.Kaynak / netgazete.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder