21 Ağustos 2012 Salı

Tapular sanayide

Ramazan ayının son gününde Yeşil Antalya Sanayi esnafıyla bir araya gelen Başkan Tütüncü, "Söz veriyoruz ve yapıyoruz. Sitenin 20 yıllık ferdi tapu sorununu çözeceğiz, sözünü verdik ve çözdük." dedi.

Ramazan ayı boyunca değişik mahallelerde esnafla, vatandaşlarla bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, oruç ayının son günü ise Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Başkan Tütüncü, işyerlerini gezerek, sanayi çalışanlarının bayramını kutladı. Esnaf da ilgiyle karşıladıkları Tütüncü'ye, 20 yıldır yaşadıkları müstakil tapu problemini çözmesinden ve temel belediyecilik hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Tütüncü'ye tapu teşekkürü

Tütüncü, Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı İbrahim Tetikoğlu'nun işyerinde sanayideki bazı işyerlerinin sahipleriyle de sohbet etti; talepleri dinledi.

Masasının üzerindeki 300 adet tapuyu gösteren Tetikoğlu, Başkan Tütüncü'nün desteği ile sitedeki 300’e yakın iş yerinin 20 yıldır yaşadığı müstakil tapu problemini çözdüklerini belirtti. Çözüme katkısından dolayı Tütüncü'ye teşekkür eden İbrahim Tetikoğlu, önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri bir törenle, ferdi tapuları işyeri sahiplerine vereceklerini kaydetti.

3 sitenin mülkiyet derdi çözüldü

Başkan Tütüncü de Antalya ekonomisine ciddi bir ekonomik katkı sağlayan ilçe sınırlarındaki sanayi sitelerinin alt yapı ve imarla ilgili problemlerinin çözümüne; çalışanlarla gönül bağı kurmaya büyük önem verdiklerinin altını çizdi.
Akdeniz Sanayi Sitesi’nin tapulu 86 dönüm arazi üzerindeki gecekonduların tahliyesi ve İnşaat Malzemecileri Sitesi’nindeki işyerlerinin ruhsatlarının olmaması problemini çözdüklerini anımsatan Kepez Belediye Başkanı, “Şimdi de Yeşil Antalya Sanayi Sitesi’nde tek parsel imar düzenlemesinden dolayı, iş yerlerinin 20 yıldır yaşadığı “ferdi tapu” derdini bitirdik. Söz veriyoruz ve yapıyoruz. 20 yıllık tapu sorununu da kooperatif ile birlikte çalışarak çözdük. Şimdi tapular, başkanın masasının üzerinde. Tapular, sanayi çalışanlarımıza hayırlı olsun." diye konuştu.

Derdimiz en güzel makama ulaşmak

Başkan Tütüncü, konuşmasının devamında şunları söyledi: "Sanayi sitelerinin yollarını sıcak asfaltla kaplıyoruz. Yeni yollar açıyoruz. Yeşil alanlar oluşturuyoruz. Sanayinin tapulu arsasını işgal eden gecekonducuları düzenli yapılara kavuştururuyuz. Gelecekte, burada çalışanlar, bu hizmetleri yapanlardan Allah razı olsun, diyecek. Biz bu duaya talibiz. Çalışanlarımızın, vatandaşlarımızın gönlünde en güzel makama ulaşmak için gayret ediyoruz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder