5 Ağustos 2012 Pazar

Mevlüt Çavuşoğlu ve Hüseyin Samani, Gazipaşa ilçesinde ziyaretlerde bulundular.

Antalya'da çalışmalarını sürdüren Ak Parti Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu ve Hüseyin Samani, Gazipaşa ilçesinde ziyaretlerde bulundular.

Çavuşoğlu ve Samani, ilçe koordinatörü Mesut Topçu ve Cengiz Topcuoğlu ile Gazipaşa ilçesini ziyaret etti. Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit, ilçe yönetimi ve partililer ile bir araya gelen milletvekilleri ilçe, belde ve köylerdeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Milletvekili Samani ziyarette yaptığı konuşmada, Antalya'nın ilçe, belde ve köylerini, mahalle ve yaylalarına kadar karış karış gezdiklerini belirterek, meclisin tatil olmasının vatandaşları ziyaret edip, dertlerini dinlemek için bir fırsat olduğunu söyledi.
Samani, "Biz de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip, vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Yasama dönemindeki çalışmalar hakkında bilgi aktarıp, sorunları yerinde görüp, çözüm üretiyoruz. Gazipaşa'ya her gelişimizde daha az sorunla karşılaşıyoruz. Bu da bizim ziyaretlerimiz sonucu sorunların çözüme kavuşması demektir. Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Vatandaşımıza daha fazla hizmet edebilmek için teşkilatlarımızla birlikte elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
Mevlüt Çavuşoğlu ise Gazipaşa'ya her gelişinde güzel haberler getirdiğini, bir önceki ziyaretlerinde dinledikleri sorunları çözmüş olarak geldiklerini kaydetti.
Çavuşoğlu, "Alnımızın akıyla 9.5 yıldır hizmet veriyoruz. Sadece seçim zamanı değil sürekli halkımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın derdi, bizim derdimiz. Bizim işimiz, sorunları çözmek, hizmet üretmek" diye konuştu.
Çavuşoğlu ve Samani, Kaymakam Muhittin Pamuk'u makamında ziyaret edip ilçedeki çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı. Milletvekilleri ve partililer daha sonra ilçedeki sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder