16 Mart 2013 Cumartesi

BİZİM BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR


AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, il yönetim kurulu üyeleri ve Muratpaşa İlçe teşkilatı ile bir dizi ziyaretlerde bulundu. Antalya’nın artık hak ettiği hizmet alması gerektiğini söyleyen Çavuşoğlu, “AK Parti olarak 10 yıldır kendimize hedefler koyduk,  projeler ürettik, sonra da gerçekleştirdik. Önce inandık, sonra başardık. İnanmadan hiç bir başarıya ulaşılamaz. Muratpaşa ve Antalya için büyük hedeflerlerimiz var” dedi.
AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, ilk olarak Antalya’nın en işlek caddelerinden Kapalı yol esnafını ziyaret edip esnafın sorunlarını dinledi. Esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Çavuşoğlu’na AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve yardımcılarıyla birlikte çok sayıda partili de eşlik etti. Yaklaşık 2 saat süren gezisi boyunca yoğun ilgi gören Mevlüt Çavuşoğlu kendisine ve partisine gösterilen teveccühe layık olmaya çalıştıklarını söyledi. Çavuşoğlu ve beraberindekiler AESOB yöneticileri ve Kredi Kefalet Kooperatifleri başkanları ile düzenlenen toplantıya katıldıktan sonra Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Teşkilatı’nın düzenlediği programda mahalle temsilcileri ile bir araya geldi.
 Toplantıda konuşan Milletvekili Enç, Başbakanın Antalya’ya çok önem verdiğini belirterek, “Antalya’dan iki milletvekilimizin Genel Başkan Yardımcısı olması ve en üst yönetim organımız olan MYK’da Antalya’yı temsil etmeleri bu önemin en açık göstergesidir. Antalya’ya yapılan ve yapılacak olan çalışmaların daha etkin şekilde ilerlemesi demektir. Antalya’da, sadece eğitime ayrılan bütçe 123 milyon dolar. Türkiye’de ilk defa eğitim kampüsünü Kepez ilçemize yapıyoruz. Antalya’ya göç eden nüfus her geçen gün artıyor. Bu da sağlıkta, eğitimde daha iyi hizmetlerin sunulması gerektiğini gösteriyor. Bunu da ancak AK Parti kadroları yapar. Bizler, milletvekili olarak size hizmet verebilmek için her zaman yanınızdayız. Bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Antalya’ya gereken hizmeti layıkıyla vereceğimize inanıyorum. AK Parti kadroları olarak birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza vererek Muratpaşa ilçesini ve Büyükşehir’i tekrar AK belediyeciliğe alacağız” diye konuştu.
 “Bu ülkenin yarınlarına dair umutlarımız var”
AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Muratpaşa ilçe kadın kolları mahalle başkanları toplantısında yaptığı konuşmada; “AK Parti kadroları olarak kadınların değerini iyi biliyoruz. Sayın Başbakanımız da kadın kollarımıza çok değer veriyor. AK Parti’nin varlığını kadın kollarımız sahada çok güçlü bir şekilde gösteriyor. AK Parti olarak biz kadınlarımızın bakış açılarıyla elini attığı her meselede daha güçlü ve başarılı olunduğuna inanıyoruz. Kadınlarımızın hayatın her alanında aktif ve varolması gerektiği kanaatindeyiz. Sağlıkta, eğitimde, siyasette de böyle olduğunu düşünüyoruz. Sayın Başbakanımızın da bu ülkeyi nereye getirmek istediğini, yarınlarımız olan çocuklarımıza ve gençlerimize güzel bir gelecek bırakmak için yaptığı çalışmaları daha net bir şekilde anlayabiliyoruz. Bu ülkenin yarınlarına dair umutlarımız var, bu memlekette milletin yarınları bu günden daha güzel olacaksa, bu da ancak bu millete sevdalı kadrolarla olur. AK Parti kadrolarıyla olur. Bunu da yaptığımız ve yapacağımız icraatlarla biliyoruz. Kadınlarımız, gençlerimizle burada olduğumuza göre; birlikte millete hizmet sevdası yolunda birlik ve beraberlik içinde yürüyeceğiz” dedi.

“Çözüm üreten partiyiz”
AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ise, “Kadın kolları teşkilatı ile daha çok işler yapacağız ve başaracağız. AK Parti’nin yaptığı icraatları 10 sene önce bize söyleselerdi belki biz de inanmazdık. Paramızdan altı sıfır atılacak, evdeki özürlü kardeşlerimize evlerinde devlet hizmet verecek, hastanelerde 18 yaşına kadar çocuklarımızı devletimiz güvencesine alacak, özel hastanelerde herkes eşit hizmet görecek, 2013 yılında IMF’ye borç sıfırlanacak, bir gün bir lider çıkacak ve dünyanın en saygın, güvenilir lideri olacak desek kimse inanmazdı. Önce inandık, sonra başardık. İnanmadan hiç bir başarıya ulaşılamaz. Sizlerle birlik ve beraberlik içinde yapacağımız çalışmalar sonucunda milletimize hak ettiği hizmeti vereceğiz” diye konuştu.
Muratpaşa ilçesinde en büyük sorunun okul problemi olduğunu belirten Çavuşoğlu, bu problemler, yönetememe, imarsızlık, becerememeden kaynaklanıyor. AK Parti olarak Muartapaşa ilçesine dair projelerimiz var. Üniversite kampüsleri gibi içerisinde Fen Lisesi, Anadolu lisesi, Ticaret Lisesi, İmam Hatip Lisesi bulunan okullar yapacağız. Bunları kampüs halinde ortaöğretime vereceğiz. Biz, hükümet olarak vatandaşa en iyi hizmetleri sunmak için çözümler üretiyoruz.  Aksi takdirde buradaki yerel yönetimlere bıraktığın zaman bunun çözülmesi mümkün değil.  Muhalefet partili belediyelerin, iyi yol yapalım, vatandaşa en iyi hizmeti verelim gibi bir derdi de yok zaten. Bir statü koymuşlar, belli bir sanatçıya, bir kesime para kazandırma projelerinin başka da hiçbir proje bulamazsınız. O yüzden, Muratpaşa ilçesine en iyi hizmeti verebilmek için AK belediye kadrolarına almamız hepimiz için çok önemli.  Antalya’nın artık hak ettiği hizmeti alması gerekiyor. Sayın Başbakanımızın dediği gibi; bu memlekete hizmet etmek için el ele omuz omuza birlik ve beraberlik içinde olmaya devem edeceğiz” dedi.
Daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, İl Başkanı Av. Mustafa Köse ve partililer Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder