16 Mart 2013 Cumartesi

KÖMÜRCÜ BAHATTİN BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın danışması Cemalettin Kömürcü Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ı ziyaret etti. Bu ziyarette Ar-Ge Başkanı Zekai Dursun, Teşkilat Başkanı Yusuf İşeri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan ve Üniversite Gençliği yer aldı. Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez’le ilgili bilgi verirken, danışman Kömürcü de çalışmaları çok beğendiğini ve Antalya’nın da Ak Parti ile çok başarılı olacağına inandığını söyledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın danışmanı Cemalettin Kömürcü, “Kepez’de işlerin çok iyi olduğunu biliyorum. Sizler inanılmaz bir başarı gösteriyorsunuz. Üye sayınızda da sürekli artış görüyorum. Bakanımız da Kepez’e yatırımlarını yapacaktır. Kepez çok daha güzel bir ilçe olacaktır. Böyle başarılı bir çalışma ile Kepez’in çehresi her geçen gün daha iyi olacağına inanıyorum” dedi.
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, “ İl Başkanlığı, Kepez Belediye Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı ile büyük başarılara imza atmak için gece gündüz çalışıyoruz. Her hafta üç mahalle ziyaretinde bulunuyor ve birebir görüşme yapıyoruz. Bu çalışmalarda son derece verimli oluyor. Hedefimiz Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanmaktır. Bunun mücadelesini veriyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder