29 Ocak 2014 Çarşamba

TURSUN SEVGİSİ DÖŞEMEALTI’NI SALLADI

Ak Parti Döşemealtı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısı Ak Partili Belediye Başkanı  ve Başkan adayı Nurettin Tursun’ un gövde gösterisine dönüştü. Havanın soğuk ve yağmurlu olmasına rağmen binlerce vatandaşın katılımıyla salon tıklım tıklım dolarken salon dışında kurulan dev ekranda yağmur altında binlerce vatandaş coşkuya ortak oldu.
                Ak Parti Döşemealtı İlçe Teşkilatı tarafından Döşemealtı Düğün salonunda düzenlenen Belediye Başkanı aday tanıtım toplantısına binlerce vatandaş katıldı. Ak Parti Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Ak Parti İl Başkanı Mustafa KÖSE, Ak Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ve Milletvekilleri Gökçen Enç ve Sadık Badak’ın da katıldığı toplantı da Başkan Nurettin Tursun’a büyük sevgi gösterisi vardı.
                BERABER ISLANDILAR YAĞAN YAĞMURDA
İçerdeki kalabalığın yanı sıra dışarıdaki sağanak yağmura rağmen yüzlerce vatandaş toplantıyı kurulan dev ekrandan izledi.
                Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar Ak Parti İktidarı ile  Türkiye’yi dünyada sözü geçen bir ülke haline geldiğini, son günlerde oynanan oyunların Türkiye’nin yükselişini engellemek için planlandığını belirterek “Biz Ak Parti olarak her gün daha da güçlenerek bu oyunları bozacağız” dedi.
                TURSUN’DAN DUYGUSAL KONUŞMA
Toplantıya katılan binlerce vatandaşın alkışları ve sevgi gösterileri arasında kürsüye çıkan Döşemealtı  Belediye Başkanı ve Başkan adayı Nurettin Tursun ise duygusal bir konuşma yaptı.”ben her zaman sizden biri olarak sizin yanınızda yer almaya çalıştım diyen Başkan Tursun “10 yıllık hizmet döneminde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Makam Başkanı Değil Halkın başkanı olmak için çalıştım.Vizyon projelerimizle ilçemize deyim yerindeyse çağ atlattık.Ama Yetmez Döşemealtı’nı hep daha yukarılara taşımak  için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum” dedi.Sözleri salondaki vatandaşlar tarafından sık sık sloganlarla ve alkışlarla kesilen Başkan Nurettin Tursun “Geriye dönüp baktığımızda yüzümüzü kara çıkaracak bir yanlışımız olmadı.Sizlerin sevgisine layık olmak için çalıştım.Allah izin verirse Döşemealtı’nda başlattığımız hizmet yağmuru 30 Mart’tan sonra  da devam edecek” dedi
                Döşemealtılıların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse’de Türkiye’nin hızlı yükselişinin önlenmesi için kirli oyunların tezgâh edildiğini ifade ederek “başbakanımızın arkasında dim dik duruyoruz ve biz birlikte bu oyunu bozacağız” dedi ve “Bu coşkuyla bu sevgiyle biz 30 Mart’ta sandıkları patlatacağız. Döşemealtı’nın Delikanlı Başkanı ve adam gibi adam Nurettin Başkanı 30 Mart’ta bir kez daha seçelim” sözleriyle destek istedi
                Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel de yaptığı konuşmada önce Ak Parti iktidarına yönelik kirli oyunlara dikkat çekerek “bu oyunu birlikte bozacağız” dedi. Ardından kendisi hakkında iftira kampanyaları düzenlendiğine dikkat çekerek “koltuğa oturduğundan beri Antalya’ya bir çivi bile çakmayan ve işçisinin maaşını ödemeyen CHP’li Belediye Başkanı festivallere ayıracak parayı ne hikmetse çok kolay buluyor.Bunların anlayışı bu.hizmet yapmadan yan gelip yatarak belediyecilik yapılacağını sanıyor.”dedi
.
                Ak Parti’li vekil Gökçen Enç’in “Menderes Başkan Genel başkan yardımcısıydı. Bir sonraki dönemde de bakanlığı garantiydi. Ancak o bakanlığı bırakıp Antalya’ya hizmeti  seçti sözlerine Türel “benim aşkın Antalya sevdam Antalya.Ben Antalya’ya hizmeti üç bakanlığa değişmem” diyerek hizmet için hazır olduğunu söyledi.
                Türel kendisi hakkında Antalya’da iftira kampanyaları düzenlendiğini de iddia ederek “hepsine yargıda tokatı vurdum. Ama asıl Tokadı 30 Mart’ta sandıkta vuracağız” dedi. Türel’in Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş atasözünü hatırlatarak “Döşemealtı’nda uzanamadığı ciğere mundar diyenlere en güzelcevabı Döşemealtı halkı sandıkta verecektir” diyerek Döşemealtı’ndaki muhalefet ittifakına gönderme yaptı.
                Toplantının sonunda Ak Parti’ye üye olan 273 kişiyi temsilen bazı üyelere rozetleri takıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder