29 Ocak 2014 Çarşamba

KAZIM ÖZALP CADDESİ ESNAFI BULUT’A DERT YANDI.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut,Kazım Özalp caddesi esnafı ile bir araya geldi.Kazım Özalp caddesinde esnafı ile sohbet eden Cihan Bulut, bugüne kadar bir türlü çözülemeyen sorunların nedenlerini esnafdan dinledi. Daha sonra Kışlahan Çarşısı’nı da gezen Cihan Bulut, sıcak ilgiyle karşılandı.
 CADDE DENETİMSİZ
Esnaf ‘ticari faaliyetlerini yaparken bir çok zorluklarla karşılaştıklarını özellikle ruhsat bedelinin yüksek tutulduğunu anlattı. Esnafı görmemezlikten gelinmesini doğru bulunmadığını ifade eden Cihan
Bulut, ‘hayatımızda önemli bir yer tutan küçük esnaf belediye hizmetlerinden sonuna kadar yararlanmalıdır’dedi.
Ruhsat bedellerinin yüksekliğini bildiğini ifade eden Cihan Bulut, meclis üyeliği süresi içerisinde bu konuları masaya yatırdıklarını ve esnafın mutlu edecek planlamaları yapmalarına rağmen mevcut belediye tarafından malesef bu konuların dikkate alınarak iyileştirme yapılmadığını ifade etti.
Kışlahan Çarşı esnafı, ‘caddenin yeterince denetlenmediğini  belirtirken , önemli günlerde yani tamiş yapacağımız zaman bu denetimsizliğin şuursuzca tavan yaptığını dile getirdiler. Vergi ve denetimden uzak insanların haksız kazanç sağlamasına belediyenin göz yumması, dürüst , vergisini ödeyen küçük esnafın belini büktüğünü anlatan vatandaşlar bu sorunların bir an once çözülmesi
gerektiğini belirttiler.
           Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut ‘ bende esnaf çocuğuyum. Esnafın sorunlarını çok iyi bilirim. Rahmetli Dedem Ali Yörükoğlu el arabaları ile süt toplayarak işimize başladı.
Küçük esnafın ne sıkıntılar yaşadığını çok iyi biliyorum. İnşallah bütün bu sorunlar vatandaş odaklı belediyecilik hizmetleriyle çözülecektir.’açıklamasında bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder