22 Ocak 2014 Çarşamba

Kepez’in vizyon projeleri Muratpaşa’ya taşınıyor

İçerisinde Antalya’nın ilk tam olimpik kapalı yüzme havuzunun ve masal parkının olduğu Kepezpark Varsak’ı gezen Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut, “Kepez Belediyesi’nin vizyon projelerini Muratpaşa’ya taşıyacağız.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut’a, 20 milyon bütçe ile 46 dönümlük alana inşa edilen Kepezpark Varsak projesini yerinde tanıttı.

Masal parkını tanıttı

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Dr Abdullah Işıkhan da tanıtım gezisine eşlik etti.
Başkan Tütüncü, Cihan Bulut’a ilk olarak 5 dönümlük alan üzerine kurulan ve Antalya’da bir ilk olan masal parkını gezdirdi. Tütüncü, 88 adet çizgi film ve masal kahramanının 88 adet heykelinin ve 14 adet ortam canlandırmasının bulunduğu masal adası hakkında misafirlerini bilgilendirdi.  Tütüncü,  daha sonra FIFA standartlarına uygun 500 kişilik açık tribünleri ve soyunma odaları olan 45x25 metre boyutlarında 2 adet sentetik çim futbol sahası ile FIBA kurallarına uygun 2 adet basketbol sahasıyla ilgili Cihan Bulut’a bilgi verdi.

Projeyi dikkatli bir şekilde inceledi

Tütüncü, son olarak Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımını yaptı. AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut, Antalya’nın ilki olan, 1500 seyirci kapasiteli tribünü bulunan Uluslararası Yüzme Federasyonu (FINA) standartlarına uygun olarak, 3,10 metre derinliğinde ve 25x50 metre boyutlarında 10 kulvarlı olarak yapılan havuzu dikkatli bir şekilde inceledi.  Bulut, tesisteki gençlik merkezi, kütüphane ve bilgisayarın yer aldığı çocuklara yönelik bilgi evi, fitness salonu hakkında da Tütüncü’den bilgi aldı.

Tütüncü güzel projeler üretti

Kepezpark Varsak projesini çok beğendiğini söyleyen Cihan Bulut, “Sayın Hakan Tütüncü, 5 yılda çok güzel projelere imza attı. Kepezpark Varsak gibi güzel projelerini gördükten sonra Muratpaşa’da yükümüz daha da arttı. Kepez’in vizyon projelerini Muratpaşa’ya taşıyacağız. Muratpaşa’da sadece park yapıldı, ciddi projeler üretilemedi. Hakan Başkan’ı güzel hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. 2. döneminde de çok güzel projelere imza atacağına inanıyorum.” açıklamasını yaptı.

Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut’a adaylık çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Hakan Tütüncü, insana dokunan vizyon projeler ürettiklerini belirtti.
Tütüncü, Antalya’nın ihtiyaçlarına cevap veren, Kepez’e değer kazandıran projelerinin örnek alınacak olmasının ise kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder