31 Ocak 2014 Cuma

BULUTt’tan MHP’ye Taziye Ziyareti

Ak Parti Muratpaşa Belediye başkan adayı Cihan Bulut geçtiğimiz günlerde Esenyurt seçim bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda kalbinden vurularak şehit edilen Cengiz Akyıldız’ın taziyesi için Antalya MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. 
 Ziyarette Ak Parti Muratpaşa ilçe başkanı Abdullah Işıkhan’da hazır bulundu. MHP İl binasında Cihan Bulut’u MHP İl sekreteri ve yönetim kurulu üyesi Arif Sarıdaş ve il muhasibi Muhammet Kara karşıladı.  Bu türden olayların maksatlı yapıldığına dikkat çeken Cihan Bulut ‘özellikle birlik beraberliğimize darbe vurmak isteyenlerin oyunlarına asla gelmeyeceğiz. Milli iradeye sahip çıkacağız. Şehit edilen Cengiz Akyıldız kardeşimi Allah inşallah cennetle ödüllendirecektir. 
Kirli oyunlar ülkemizi sevmemize, milletimizi sevmemize engel olamayacaktır. Antalya’da daima birlik ve beraberlik içinde vereceğimiz mesaj ülkemizin her yerinde görülmelidir’ Dedi.MHP il sekreteri Arif Sarıdaş ‘ bu provokasyonun farkındayız bunlara prim vermeyiz. Hiç kimse ülkemizin bütünlüğünü bozamayacaktır. Ak Parti adayı bir arkadaşımızın böylesi önemli bir günde ziyareti bizi mutlu etti. Bu ziyareti önemsiyoruz.’Dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder