27 Mayıs 2015 Çarşamba

Kahvenin Hatırı Kalmadı…

AKP tarafından dağıtılan kahve hakkında Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya İl Seçim Kuruluna şikâyette bulunduklarını belirtti.

 Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya  “Toplumumuzun demirbaşı olan ancak AKP’nin  “Ne haliniz varsa görün” mantığıyla red ettiği Türk milletinin emeklisine, çiftçisine, işçisine, yaşlısına, dul ve yetimine verecek bir şeyi kalmamış ki seçim yasaklarına giren promosyonlar dağıtmaya başlamıştır. 13 yıldır kahveyi kendisi içen telvesini ise halka bırakan AKP’nin artık halkımızın gözünde kahvenin hatırı kalmamıştır.” dedi.
HALKIMIZIN AKP’YE İNANCI KALMADI…
Halkın AKP’nin ne kahvesine nede boş vaatlerine inancı kalmadığını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya “Menderes Türel’in söylediği gibi “Seçim rüşveti vermek ayıptır.” sözüne binaen ayıbın kralını kendileri yapmaktadır. Yol ve hızlı trenden başka projesi olmayan ve Antalya’da yaşayan toplumun bütün katmanlarının sorunlarını göz ardı ederek çıktığınız seçim meydanlarında kaybettiğiniz oyları toplamak için halkımızın vicdani duygularıyla oynayarak hatır koymaya çalışıyorsunuz.  Ama artık halkımızın ne sizlerin boş vaatlerine ne de dağıttığınız promosyonlarainancı kalmamıştır. Artık hatıra dahi bakamayacak kadar unutulduğunun farkına varan halkımız sizlere 7 Haziran 2015 seçimlerinde 80 gr’lık kahve ile kandırılmayacaklarını gösterecektir.”dedi.
ŞİKÂYETTE BULUNDUK…
AKP’nin yasakları hiçe sayarak siyaset yaptığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya “Milliyetçi Hareket Partisi olarak yasakları hiçe sayarak siyaset yapmayı alışkanlık haline getiren AKP iktidarına dur demek için Yüksek Seçim Kurulunun aldığı propaganda amaçlı yayın ve malzeme dağıtımı yasağını delmesinden dolayı AKP Antalya İl Başkanlığı hakkında İl Seçim Kuruluna şikayettebulunduk ve buradan da halkımıza şikayet ediyoruz.” dedi.
Kaynak/www.serihaber.biz/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder